Рубрики: Новини
18.09.2024 15:05

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від камер

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?
Поділитися

Два роки тому з’явилися перші чутки про розставання співачки Віри Брежнєвої з композитором Костянтином Меладзе. Довгий час пара нічого не коментувала, проте наприкінці 2023 співачка офіційно оголосила про розлучення на своїй сторінці в Інстаграм. Причину озвучувати Віра не стала, але подейкують, що провиною усьому розбіжності щодо ставлення до війни в Україні. Якщо Брежнєва відразу ж визначилася з позицією – публічно засудила повномасштабне вторгнення, тут же завершила кар’єру і виїхала з РФ, де проживала останні кілька років, і стала відкрито допомагати українцям, то Костянтин Меладзе вважав за краще просто залягти на дно і зник з медіапростору. Щоправда, нещодавно його бачили у компанії рідного брата Валерія Меладзе, який приїжджав із концертом у Юрмалу (Латвія).

Костянтин Меладзе після розлучення з Брежнєвою засвітився у Юрмалі

Знімок з’явився на сторінці соліста гурту “Бі-2”. На відміну від свого колишнього чоловіка, співачка Віра Брежнєва не ховається від публіки, а навпаки, дуже докладно розповідає про все, що відбувається в її житті. Так, напередодні у мікроблозі знаменитості з’явилося цікаве відео, яке було записано увечері у фітнес-залі. Віра зняла себе на камеру під час тренування на тренажері орбітрек. У відображенні дзеркала можна побачити, як артистка пихкає і потіє, але при цьому примудряється записувати себе на камеру. Зазначимо, що це виглядало вражаюче.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе завжди вважалися однією з найромантичніших пар у шоу-бізнесі. Цей роман розпочався ще коли обоє були у шлюбі: Брежнєва була одружена з українським олігархом Михайлом Кіперманом, а Костянтин Меладзе – з юристкою Яною Сумм. Довгий час пара приховувала стосунки і лише через багато років оголосила про це офіційно. Їхнє таємне весілля відбулося в Італії у 2015 році. У Мережі так і не з’явилося жодної спільної фотографії.