“Він проживає це дуже важко”: Євгенія Власова розповіла про спілкування з кумом Костянтином Меладзе

Знаменита українська співачка, яка вже багато років не виступає на сцені, Євгенія Власова вперше прокоментувала своє спілкування з Костянтином Меладзе.

Як відомо, знаменита співачка Євгенія Власова вже давно не виходить на зв’язок зі своїми підписниками, і обмежується доволі короткими дописами. Впродовж 2 років аудиторія навіть не знала, де саме знаходиться виконавиця і як в неї справи. Лише нещодавно вона дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, що переїхала в Європу і займається духовними практиками.

Тим не менш, знайшлася і інша цікава інформація, якою вона змогла поділитися. Стосується це пана Костянтина Меладзе, який давно став кумом артистки.

Євгенія Власова вперше висловилася про Костянтина Меладзе

Євгенія Власова розповіла про важкі дні у бомбосховищі
Євгенія Власова розповіла про важкі дні у бомбосховищі

Після 24 лютого було відомо, що він покинув територію російської федерації почав жити у своєму будинку в Італії. Тим не менш, продюсер не поспішав нічого говорити про свою позицію, а також відмовчувався на рахунок розлучення з Вірою Брежнєвою. Зірка самостійно підтвердила розставання з чоловіком, але не зізналася, в чому була причина.

Просто почала додумувати на цей рахунок самостійно. Зокрема існувала велика версія про те, що закохані розійшлися саме через різні політичні погляди. Сама Євгенія Власова виступила на захист свого кума та пояснила, що публіка не розуміє, як насправді він почувається та що відбувається.

“Так у нас є спілкування. Всі українські співаки мого покоління намагалися дістатися тієї Росії, але не всім це вдалося. Є люди, які там мають велику вагу, і Костя, і Валерій з тих людей”

Також виконавиця порадила не поспішати із засудженням і намагатися проаналізувати поведінку людини і чому вона може дотримуватися такої лінії.

“До них багато претензій: “А чому ви так не зробили? А чому це зробили?”, а хоч хтось задумався, що в житті цих людей?”

Нагадуємо, що Костянтин Меладзе намагався продати свій бізнес в москві, а також виставив на продаж права на виконання деяких пісень. При цьому його колишня родина проживає в Україні. Де знаходяться його батьки достеменно невідомо.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.