Рубрики: Новини
18.09.2024 18:16

Модно, стильно, молодіжно: 38-річна Злата Огнєвіч показала, як повинна виглядати “жінка на мільйон”

38-річна Злата Огнєвіч останнім часом все більше й більше вражає шанувальників. Тепер усі хочуть до неї на консультацію, але не за вокалом, а за стилем!
Поділитися

Після участі у проекті “Холостячка” популярність співачки Злати Огнєвіч знову злетіла вгору. Щоб утримати увагу шанувальників, артистка використовує всі прийняті прийоми, у тому числі соціальні мережі. Крім творчості на своїй сторінці в Інстаграм знаменитість розповідає про подорожі та ділиться думками на різні актуальні теми. А з недавніх пір Злата стала вести рубрику, в якій ділиться кулінарними рецептами та секретами краси, а також записувати ролики про моду та стиль.

Так, напередодні в мікроблозі Огневич з’явилося відео, де артистка продемонструвала костюм, який входить до списку найтрендовіших нарядів 2024 року. Образ складався із брюк-палаццо та об’ємного жакета чорного кольору. З боків на штанинах та рукавах були три білі смужки у стилі спортивних костюмів аdidas. Доповнили образ вузький топ та класичні туфлі на шпильці. У коментарі співачка наголосила, що виріб належить українському бренду.

Шанувальники були в захваті:

Вау. Рубрика супер! “, “Модно, стильно, молодіжно”, “У такому луці можна і сяяти на модній вечірці, і з пацанами вештатися на районі, супер. На Златі все виглядає чудово до речі”, “Стильно, вишукано та зі смаком!”, “Де можна придбати такий костюм? він неймовірний!”, “То як у дев’яностих спортивний костюм під туфлі”, “Adidas+каблуки”,- писали у коментарях.

А ще фанати просили показати, як Злата робить своє супер укладання на каре. Ймовірно, незабаром у мікроблозі артистки з’явиться нова рубрика.

Нагадаємо, що в недавньому інтерв’ю Олексію Суханову співачка Злата Огнєвіч зізналася, що багато років була одержима страхом старіння та буквально не відходила від косметологів.

Оператори Олексія Суханова підкреслили зморшки і додали віку Златі Огнєвіч

Пізніше співачка усвідомила, що цей процес незворотний і слала ставитися до своєї зовнішності та зморшкам спокійніше. Сьогодні Злата звертається до фахівців лише за необхідності