38-річна Злата Огнєвіч вагітна? “Холостячці” не вдалося приховати “цікаве” положення за сценічним нарядом

Хоча Злата тримає особисте життя за сімома замками, виконавиці не вдалося приховати кругленький животик. Схоже, жінка чекає на свого первістка.

Популярна українська виконавиця не вважає за потрібним обговорювати своє особисте життя. Надто після невдалого кохання з переможцем шоу “Холостячка” Андрієм Задворним. Іноді, вона кокетливо натякає на те, що романтика присутня в її житті, але на цьому все.

Проте, цього разу їй не вдалося приховати зміни. Жінка засвітила кругленький живіть під час одного з виступів. Вона так запально танцювала на сцені, що зовсім забула про особливості свого вбрання. Відео виступу завірусилося у мережі. Ось тоді, шанувальники запідозрили, що Злата вагітна.

“Кажись Злата при надії”, “Вона вагітна!”, “Можливо вона чекає на малечу?”, Гарне пузико. Просто воно просто такої форми “вагітної”. Може скоро побачимо в новинах”, – написали під відео.

Співачка Злата Огнєвіч показала вагітний живіт
Співачка Злата Огнєвіч показала вагітний живіт

Є й ті, хто висловлює іншу думку. Багато шанувальників впевнені, що це просто невдалий костюм, а деякі жартують, що жінка просто гарно попоїла. Так чи ні, а ідеальні фото співачки в Instagram про животик нічого не знають.

“Якби кожен з нас вдягнув би цей костюм – усі були б вагітні по замовчуванню! Коли вже вгомоняться”, “Дайте спокій їй, поїла жінка, теж задовбана постійно пахати, обожнюю її”, “Зайшла написати про, нарешті, справжню жіночу фігуру.Не коректовану корсетами і ременями. Гарна і природна”, – написали шанувальники.

Співачка Злата Огнєвіч показала вагітний живіт
Співачка Злата Огнєвіч показала вагітний живіт

Попри чималу цікавість до її особистого життя, Злата мочить, як риба та не коментує активність мережі. Зважаючи на її бажання залишати особисте за зачиненими дверима, шанувальники навряд дізнаються від неї щось цікаве, навіть якщо це правда.

Схожі статті

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?