Рубрики: Новини
18.09.2024 19:59

Дружина Григорія Решетніка зізналася про проблему, з якою зіштовхнувся ведучий: “Коханий ніяк не може”

Дружина Григорія Решетніка Христина зізналася про виклик, з яким зіштовхнувся ведучий. Чого зірка все ніяк не може зробити? Його благовірна вирішила навчати.
Поділитися

Григорій та Христина обидва вельми активні в соціальних мережах, а це в свою чергу призводить до зближення з аудиторією. Публіка часто знає про всі проблеми, з якими зіштовхуються городина, може допомогти слушною порадою або поділитися власними враженнями.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про проблеми в побуті у ведучого

Дружина Григорія Решетніка розповіла про проблеми в побуті у ведучого

Такий зв’язок також допомагає Григорію надалі працювати у розважальному форматі шоу. Він залишається у контексті, розуміє вся актуальні та не актуальні тренди, може швидко розташувати до себе публіку. І останнім часом сім’я почала ділитися своїми проблемами. Якщо раніше публіка бачила лише картинку щасливої родини, що було вельми модно ще якихось 4 роки тому, то зараз Григорій та Христина відкрито говорять про те, що вони також не ідеальні.

Зокрема, зіркова дружина навіть дозволяє собі трохи пожартувати над своїм чоловіком та його стосунками з побутом. Буквально нещодавно вона разом з дітьми рушила на відпочинок. Тоді стало відомо, що Григорій за цей час харчувався лише смаженими яйцями. Маючи завантажений графік та необхідність сну, він зазвичай не витрачав свій час на приготування страв, але варто відмітити, що і по ресторанах не ходив.

Христина на цей рахунок неодноразово ділилася жартами з публікою. А нещодавно розповіла про те, що її чоловік не може приготувати їй каву, і на це знадобилося аж 5 спроб. Відповідь на зізнання з’явилося на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

 Дружина Григорія Решетніка розповіла про проблеми в побуті у ведучого. Скріншот особистої сторінки зірки

Примітно, що Григорій обожнюю, коли дружина підколює його, і зовсім не ображається.

Мабуть це одна із причин, чому на телебаченні їх постійно питають про секрети щасливого шлюбу, адже вони з роками лише стають ближчими та ріднішими.