“Спочивай”: онук Софії Ротару повідомив про велику втрату в родині та приймає співчуття від фанатів співачки

Онук легенди української естради Софії Михайлівни Ротару Анатолій вразив мережу раптовою новиною про непрості часи в родині. Шанувальники не очікували цієї звістки.

Онуки Софії Ротару давно не живуть в Україні. Анатолій та Софія, які були названі в честь своїх бабусі та дідуся, зростали та виховувалися за кордоном, отримали блискучу освіту, і прийняли рішення будувати своє майбутнє в країнах віддалених від Східної Європи. Зокрема, Соня спочатку проживала у Великобританії, але згодом переїхала до Сполучених Штатів Америки, де нині отримує освіту дизайнера та працює моделлю.

Анатолій свою чергу деякий час проживав на батьківщині, але 2022-го переїхав до Європи, і постійно змінює своє місце проживання.

Онук Софії Ротару повідомив про втрату члена родини

Онучка Софії Ротару покинула США
Онук Софії Ротару повідомив про втрату члена родини

Обидва неймовірно схожі як на свою бабусю, так і на матір, яка також являється красунею. А от за характером брат та сестра серйозно відрізняються. Тим не менш, обидва емпетичні та чутливі.

Зокрема, нещодавно Анатолій Євдокименко поділився сумною новиною, яка стосується його родини. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережу Інстаграм допис про сімейну втрату. З життя пішов улюбленець молодого музиканта.

Онук Софії Ротару розмістив його фотографію та побажав пухнастому другу Джиммі спочивати з миром. У коментарях під публікацією зібралися фанати родини та висловили свої співчуття.

Нагадуємо, що 2 роки тому Анатолій потрапив у гучний скандал, пов’язаний зі спробою втечі за кордон нелегальним шляхом. Чоловіка затримали разом з його батьком ха Русланом. За попередніми даними на той момент, вони намагалися переплисти на плоту, але було заарештовані. Ніяких додаткових пояснень від родини тоді не послідувало, а Руслана з Анатолієм відпустили вже наступного дня.

Через декілька місяців молода людина підтвердив, що йому все ж таки вдалося виїхати до Європи, але він не розповів, яким чином, і чи законно це було здійснено.

Схожі статті

До мільярдера Мохаммада Захура були незавидні кандидати: всі чоловіки найбагатшої співачки України Камалії

Особисте життя найзаможнішої співачки України — Камалії — сповнене любовних інтриг і несподіваних поворотів. Багато чоловіків намагалися завоювати її серце до мільярдера Мохаммада Захура.

Джамала вражена кількістю привітань з нагоди народження дитини: “Іноді я навіть соромлюсь такої уваги”

Поява дитини — важливий момент для батьків. Здавалося б, коли мама очікує на малюка не вперше, то хвилювання має бути меншим. Але Джамала, яка народила вже третю дитину, з цим не погоджується.