Рубрики: Новини
18.09.2024 20:47

Віталій Борисюк показав, як готувати яйця пашот для таких жінок, як Ольга Сумська: знає, чим треба “брати”

Чоловік Ольги Сумської вигадав свій рецепт приготування яєць пашот. Спосіб Віталія Борисюка дійсно хороший: швидкий, зручний, легкий і не потребує зайвого прибирання після приготування їжі.
Поділитися

Український актор театру і кіно Віталій Борисюк, який також є коханим чоловіком легендарної акторки Ольги Сумської, показав усім, як вміє готувати яйця пашот. Він зробив це саме для своєї дружини. Відео того, як Віталій Борисюк готував вечерю Ольга Сумська виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Віталій Борисюк показав цілий лайфхак того, як легко, швидко і потім без зайвих прибирань приготувати ці самі яйця пашот. Для початку він взяв харчову плівку і порізав її на досить великі шматки. Кожен шматок він викладав на стіл, розгладжував його, трішки змащував олією і розбивав туди яйця. За словами Віталія Борисюка це потрібно робити обережно, щоб не пошкодити жовток. Розбите на харчову плівку яйце він згорнув, як у мішечок, верх якого міцно закрутив. Далі кинув цей мішечок у кип’ячену воду. При цьому, каструля на плиті з такою водою у нього стояла заздалегідь підготовлена і вода вже була доведена до кипіння.

Віталій Борисюк показав, яку страву обожнює Ольга Сумська

Наступний крок — почекати приблизно 3-4 хвилини. За цей час білок звариться, а сам жовток трішки “візьметься”, але не буде “крутим”. Після цього Віталій Борисюк дістає яйце з каструлі, розрізає цю харчову плівку і викладає все те що зварилося на тарілку. Взагалі яйця пашот готуються по-іншому, але чоловік Ольги Сумської видумав саме такий спосіб приготування.

За словами Ольги Сумської вчора, 17 вересня, вечерю в їхній родині готував саме її чоловік Віталій Борисюк. Він був у них цілим шеф-кухарем. А вона, замість того, щоб відпочивати, була поруч із коханим чоловіком і спостерігала за всім цим процесом.