Рубрики: Новини
18.09.2024 22:11

Молода Надя та старий Міша: 13-річна фанатка чесно розповіла, що думає про пару Дорофєєвої та Кацуріна

Чи вважаєте ви Надю Дорофєєву та Мішу Кацуріна ідеальною парою? Юна фанатка щиро та чесно розповіла все, що думає про кожного з них. Надя та Міша не стримали емоцій.
Поділитися

Бути знаменитістю означає залишатися в центрі уваги практично в будь-якому громадському місці. Міша Кацурін і Надя Дорофєєва чудово знають про цю істину, оскільки до них регулярно підходять шанувальники, щоб взяти автограф та сфотографуватися. Іноді, щоправда, фанати можуть обирати тільки Мішу. Одним з таких курйозних моментів Надя ділилася у сторіс. Та це зовсім не бентежить Дорофєєву, бо вона завжди рада за успіхи свого коханого.

Проте цього разу юна шанувальниця, яка підійшла до пари, висловила захоплення одразу обома знаменитостями. Але “дуже мила дівчинка”, як назвала її Надя, буда сором’язливою, тому просто віддала написані на серветках думки. Коли співачка з чоловіком прочитали їх, то їм стало надзвичайно приємно, бо там були теплі слова та добрі побажання.

Цікаво, що до Міші звернення було “на Ви”, а до Наді — “на ти”. Хоча Кацурін старший за дружину лише на 10 місяців. Але ймовірно це сталося тому, що записки писали різні люди. Помітити це можна по різному почерку. Міші подяку за чудові випуски про їжу залишила вся родина та попросила його продовжувати. А ось для Наді записка була персональною.

Надя Дорофєєва показала записки від юної фанатки для неї та Міші Кацуріна, а також свою радість після прочитання

Її залишила 13-річна дівчинка Варя. Вона є фанаткою Наді та обожнює її пісні. Особливо з останніх робіт їй сподобався трек Хартбіт, який і досі тримається у рейтингу найкращих на різних майданчиках. Варя зазначила, що Дорофєєва дуже талановита, сказала, що любить артистку, та попросила продовжувати творчість у тому ж дусі.

У наступному сторіс Надя показала, як їй з Мішею радісно від такої уваги. Дорофєєва вже неодноразово зазначала, що саме її аудиторія дарує їй натхнення та розуміння того, що у своїй творчості вона все робить правильно. І це був один з таких моментів!