“Сумний осад”: 34-річна Надя Дорофєєва показала весільні фото з Мішею Кацуріним та розповіла про розлучення

У будь-яких стосунках трапляються складні моменти. Іноді вони призводять до розлучення. У цьому на власному досвіді переконалася Надя Дорофєєва з Дантесом. Та невже з Кацуріним все повторилося?

Розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса для багатьох стало несподіванкою. Ще більше люди здивувалися, коли дізналися, що стосунки розірвали також їхні друзі Кацуріни, а Міша ще й став новим чоловіком співачки. Тоді у мережі вирувало багато чуток, припущень та навіть звинувачень. Багато з них “летіли” саме в сторону Наді. Але зовсім даремно.

Насправді ж між нею та Володимиром просто більше не залишилося почуттів. Вони прагнули все налагодити, але ремонтувати доводилося не тільки вщент зламане, а вже неіснуюче. І це нормально, коли люди припинять кохати одне одного і знаходять нових партнерів. Але невже ситуація повторилася з Мішею, якщо Надя розповіла про одну зі сварок між ними?

На щастя, одна з найпрекрасніших пар в українському шоубізнесі залишається разом. Ніяких суперечок чи непорозумінь між ними не буває. А сварки трапляються між усіма. Важливо, що вони дають парі, чи зміцнюють вони її. Пару Міші та Наді одна зі сварок не просто зміцнила, а також подарувала одну з пісень, яку фанати почують в новому альбомі Дорофєєвої.

Вона створилася у той момент, коли після сварки після повернення додому пара “взяла паузу” та розійшлася по різних кімнатах, щоб охолонути. У той момент Надя почула, як Міша почав писати куплет, граючи на класичний американській гітарі 1955 року випуску, подарованій парі другом на весілля. Кацурін грав, а потім прийшов до сусідньої кімнати, де сиділа Дорофєєва, та зіграв і заспівав. Тоді Надя зрозуміла, що вона відчуває ці рядки, бачить в них себе.

Зрештою трек, який закохані назвали “Гість”, вони дописали разом. Дорофєєва зазначає, що це не одна з розважальних пісень. Це глибока композиція. наповнена змістом, який взятий із життя співачки. Після неї залишається сумний осад. Але він пасує сьогоденню.

Схожі статті

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.