Рубрики: Новини
18.09.2024 22:59

24-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська пояснила, чому їй подобається грубити людям: “Я хамка”

В мережі чимало людей негативно відгукуються про молоду дружину Володимира Остапчука. З такою оцінкою багато людей не погоджуються. Але невже вона є справедливою?
Поділитися

Критика та навіть відвертий хейт для Катерини Полтавської не є чимось новим чи незвичним. З негативом красуні довелося зустрітися майже одразу після початку стосунків з Остапчуком. Багато хто звинувачував Катю у тому, що вона зруйнувала сім’ю. Щоправда, жодних доказів у таких коментарях люди не наводили, обмежуючись виключно домислами.

Коли епопея з колишньою дружиною Володимира Христиною Горняк завершилася, хейтери знайшли нові приводи для того, щоб писати Полтавській неприємні речі. А на фоні чуток про вагітність та після офіційного оголошення цієї новини бруду полилося ще більше.

Не закінчився він і досі. Через це Катя навіть подумує тимчасово припинити користуватися соціальними мережами. Але шанувальники дуже не хочуть, щоб Полтавська надовго йшла офлайн. Її харизма, інтелект, чудове почуття гумору мотивують та дарують позитив. Проте самій дівчині часто доводиться стикатися з негативом. І вона знайшла вихід!

24-річна дружина Остапчука Полтавська зізналася, що випускає пар, грубо відповідаючи хейтерам

Тепер замість того, щоб мовчки терпіти образи або намагатися аргументовано висловитися щодо них у сторіс, дівчина просто відповідає ще гіршими коментарями хейтеру. Виявляється, що людям, які дозволяють собі хамство, дуже не подобається, коли замість підставляння другої щоки Катя дозволяє собі продемонструвати їм аналогічну поведінку.

Полтавська зізнається, що раніше вона ніколи не відповідала на коментарі хейтерів. Але почавши практикувати такий підхід, дівчина відчула полегшення. Хоча, звісно, Каті часто зустрічаються люди, від яких у неї ледь око не сіпається. Як вам заборона на нецензурні висловлювання для вагітних? Або необхідність взяти печивко, бо дитинці треба їсти? На щастя, завдяки хорошому почуттю гумору Полтавська витримує подібну поведінку.