З Горняк був королем, з Полтавською став “господинею”: Володимир Остапчук миє, готує, прибирає, і не тільки

Популярний шоумен Володимир Остапчук прибрав увесь будинок, поки його вагітна дружина була на роботі. Зірка навіть вимив душові кабіни та господарював у дворі.

Третя дружина Володимира Остапчука, Катерина Остапчук, знову мала “пригоду” через ведення своїх stories у соцмережі Instagram. Цього разу вона натрапила на підписницю, якій не сподобалося, що Катя подає шоумена Володимира Остапчука в своїх публікаціях в якості обслуговуючого персоналу, який миє, готує та ще й прибирає. На її думку, дружина Остапчука не висловлює слова любові, гордості та поваги за свого чоловіка.

Усе почалося з того, що Катерина Остапчук розповіла про те, що поки вона була на роботі Вова прибрав увесь будинок. Шоумен Володимир Остапчук навіть вимив усі душові кабіни. Катерина пояснила, що жити в будинку дуже класно, але не прибирати його. Простіше три рази похвалити чоловіка, щоб він усе зробив і по прибирав, а не вона. І поки що, в їх сім’ї і стосунках ця схема працює.

Після цього допису до дружини Володимира Остапчука і “прилетіла” промова в його захист і у звинуваченні Каті щодо її неповаги до шоумена. На все це вона відповіла, що повагу і любов Володимиру Остапчуку вона висловлює особисто, а не в stories. А її “історії” в Instagram він навіть не дивиться.

“Повірте, якби йому чогось не вистачало, то він не крутився навколо мене б так”, – підкреслила Катерина Остапчука.

Також вона додала, що це її Вова. Як вона хоче, так його і виставляє. У наступних stories Катерина Остапчук уже почала робити жартівливий контент, відмічати в публікаціях самого Остапчука і висловлювати йому свою повагу та любов. А ще гордість. Після того, як шоумен зробив сирники, підписники Каті почали просити рецепт таких смаколиків. Вона повідомила, що зараз Вова закінчить прибирати на подвір’ї і потім надасть рецепт сирників. Бо він же “обслуговуючий персонал”.

Дружина Володимира Остапчука показала, як він слідкує за побутом
Дружина Володимира Остапчука показала, як він слідкує за побутом

“Я знову на роботі. Чому ніхто не напише, що я не маю працювати? Тільки Вову захищають”, – написала жартома дружина шоумена.

Слід додати, що Катерина Остапчук нині вагітна і має вже хороший “животик”. А тому, допомога її чоловіка нині є дійсно просто безцінною. Тим більш, якщо Катерина Остапчук ще й працює, а не лише постійно сидить вдома.

Схожі статті

Тоня Матвієнко виявилась не єдиною донькою Ніни Матвієнко: як виглядають таємні сини, які оплакують матір

Здавалося б, відомі люди постійно знаходяться в центрі уваги шанувальників. Які таємниці можуть приховувати їхні життя? Але частина родини Ніни Матвієнко роками примудрялася "ховатися" від публіки.

Дешевий та насичує: ось який суперпродукт їсть Тіна Кароль на сніданок — від нього можна класно схуднути

Як досягнути такої ж спортивної форми, як у Тіни Кароль? Виснажливі тренування? Може для цього зовсім не треба їсти? Ви будете здивовані, коли дізнаєтеся, як харчується знаменитість.

Просто побажав щастя: Соломія Вітвіцька показала, що зробив її колишній чоловік, коли вона пішла до іншого

Вічне кохання — це прекрасно. Але таким воно буває дуже рідко. Соломія Вітвіцька знає, що почуття можуть зникати та з'являтися до когось іншого. Важливо, щоб партнер поставився до цього з розумінням.

Готова змагатися з дітьми: 34-річна Світлана Тарабарова хоче перемогти на Євробаченні в Іспанії

Про перемогу на Євробаченні мріє дуже багато зірок. Не є виключенням Світлана Тарабарова. Причому артистка вирішила підійти до участі у пісенному конкурсі дуже оригінальним чином.

Започаткувала тренд, який “злизала” Таня Ліберман: Наталка Могилевська у 90-х носила міні і червону помаду

Співачка Наталія Могилевська оприлюднила рідкісне фото, на якому постала у дуже незвичайному для себе образі. Знімок був зроблений у далеких 90-х роках.

Танцівниця в стилі левиці: як виглядає дружина Влада Ями, яка 8 років чекала на пропозицію руки та серця

Влад Яма та його чарівна дружина Ліліана разом уже цілих 17 років! Хоча на пропозицію руки та серця танцівниця чекала цілих вісім років, воно було варте того.