Рубрики: Новини
19.09.2024 17:13

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.
Поділитися

Відома українська тенісистка, третя ракетка світу в рейтингу WTA у 2017, 2018 і 2019 роках в одиночному розряді Еліна Світоліна відсвяткувала своє 30-річчя. Її свято стало неабиякою подією, адже на нього прийшли найвідоміші чоловіки України. Здається, що чоловіків до цієї жінки тягне, ніби “магнітом”, до того ж, навіть одружених. Інформацію про святкування свого 30-го дня народження сама Еліна Світоліна опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, це дійсно був її особливий день. Вона зустріла його в Україні з найближчими людьми. А саме з тими, хто за останні три роки в її житті стали для неї найріднішими. Еліна Світоліна пишається тим, що поруч із нею є такі люди, які дуже сильно надихають її, підтримують та завжди знаходяться поруч. Список тих, хто був запрошений на день народження тенісистки і хто туди прибув просто вражає. Насамперед, це люди, яких українці зазвичай бачать лише з екранів своїх телевізорів та в стрічці в Instagram.

Першим з ким Еліна Світоліна опублікувала світлину зі свого свята був український футболіст, який грав на позиції нападника за київське “Динамо”, “Мілан” та лондонський “Челсі” легендарний Андрій Шевченко. Разом із ним тенісистка “запостила” цілі обіймашки. Їх сфотографували разом у той момент, коли футболіст закінчив говорити своє привітання іменинниці.

Не обіймалися, але стояли поруч і тримали трішки дистанцію один від одного. Таку світлину Еліна Світоліна показала з назавжди одруженим громадським та політичним діячем і телеведучим Сергієм Притулою. На заході вони разом робили селфі. Наступне фото з українським письменником і фронтменом гуртів “Жадан і Собаки” та “Лінія Маннергейма”. На день народження він прийшов із справжнім двоколісним велосипедом. На світлині помітно, що транспорт новий. Імовірніше всього, що це був подарунок.

На цьому українська тенісистка вражати своїми гостями не перестала. До всього цього, вона додала світлини разом із Олегом Гороховським – банкіром, співзасновником компанії “Fintech Band” та проєктів “Monobank”. А ще з відомим ведучим програми “Орел і решка” та шоу “Де логіка?” Андрієм Бєдняковим.

Крім цього, на день народження до Еліни Світоліни прийшов український бізнесмен, блогер і меценат Гарік Корогодський, бізнесмен і засновник групи “АГРОТРЕЙД” Всеволод Кожемяко, відома телеведуча Леся Нікітюк та спортсмен і політик Жан Беленюк.