“Мені наснився, знову з тобою цілувались”: Ольга Фреймут розповіла, ким для неї колись став Сергій Притула

Ольга Фреймут публічно розповіла, ким для неї став Сергій Притула. Публіка не могла стримати емоції від почутого, адже не очікувала подібного.

Ольга Фреймут та Сергій Притула — це феномен українського телебачення, який свого часу приносив шалені рейтинги програмам, в яких обидва брали участь. Але часто стається так, що най харизматичніші телевізійні дуети швидко розпадаються. Наскільки в них багато енергії та взаєморозуміння, настільки ж багато суперечливих рис, які заважають зберегти це на довгі роки.

Дороги Сергія Притули та Ольги Фреймут розійшлися не одразу. Ба більше, попри негаразди, обидва намагалися все ж таки врятувати ці взаємини, адже вони були колись ледь не основою для їхньої кар’єри. Але не так склалося як гадалося і їм довелося відпустити одне одного. Сергій Притула запевняє, що це провина Ольги.

Ольга Фреймут розповіла про свої особливі стосунки з Сергієм Притулою

Сергій Притула та Ольга Фреймут у розважальному шоу Хто зверху?
Сергій Притула та Ольга Фреймут у розважальному шоу Хто зверху?

Вона в свою чергу продовжила ставитися до свого колишнього партнера так само, як і колись. Адже і до сварки вона легко жартувала на рахунок ведучого і дозволяла собі посміятися над ним.

Наприклад, нещодавно шанувальники згадали старий випадок та опублікували відео, на якому Ольга згадує, і як Сергій їй наснився. За її словами, уві сні вони цілувалися, а потім додали, що коли він з’являється у сновидіннях, то на грип.

Телеведучий здався дуже збентеженим даним висловлюванням на свою адресу, але насправді саме такими колись їхні стосунки і були. Ольга Фреймут завжди підкреслювала, що не розглядає свого партнера як об’єкт закоханості, а Притула обожнював поділитися саркастичними коментарями на рахунок своєї партнерки.

Нагадуємо, що у своєму коментарі Олександр Педан якось висловився про конфлікт між його колегами та заявив, що не приймав нічиєї сторони, але так склалося, що з Притулою він продовжив спілкуватися, тоді як Ольга Фреймут залишилася його хорошою знайомою. Ведуча часто згадує часи, коли вони працювали втрьох, Притула тим часом повністю все ігнорує.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.