Рубрики: Новини
20.09.2024 12:33

Насичений “смокі-айс” з самого ранку: Настя Каменських у гламурній піжамі показала, як виглядає спросоння

Сусіди Насті Каменських мають змогу бачити її в одній піжамі з нічним макіяжем на обличчі хоч кожного дня! Сьогодні "домашню" NK побачила вся країна. Все завдяки її новому відео.
Поділитися

Уже вдруге популярна співачка Настя Каменських показала, як з самого ранку ходить з насиченим макіяжем smoky eyes, який краще всього підходить для вечірніх і нічних заходів. Утім, цього разу, зірка зробила ще більш насищений smoky eyes, ніж минулого разу. Нові світлини вона виклала на своїй сторінці та в своїй stories у соцмережі Instagram.

Минулого разу знаменитість робила ранкову фотосессію зі smoky eyes в одній піжамі в своєму будинку. Сьогодні вона показала, як в одній піжамі, але досить такій закриті, вона зустрічає ранок в своєму котеджі, який розташований у Київській області. Для свого образу вона обрала шовкову піжаму у рожево-білу смужку. Зачіску зробила з накручених локон волосся. Свої очі NK обвела товстим шаром чорної підводки. Навіть дуже товстим шаром підводки. Брови вона зробила не такими виразними, як очі.

Найбільше, що “кидається” в очі це вії Насті Каменських. Крім того, що вони дуже об’ємні, вони ще й дуже насичені тушшю для повік. Здається, а можливо воно так і є, що зірка наносила в кілька шарів. Губи вона нафарбувала блідо-коричневою помадою. Цей відтінок навіть більше наближений до блідо-темно-рожевого кольору. Свій образ співачка довершила дорогоцінними прикрасами. На ній помітно одразу ж три кольє різної довжини, форми та з різного плетіння. А ще — золоті сережки.

Нове відео того, як починається ранок NK знімалося в її чудовому саду. Цього разу знаменитість показала не свій басейн чи гарні плодові дерева, а яскраво-рожеві квіти. Тепер всі фанати і підписники Насті Каменської знають, що в неї вдома ростуть айстри. Можливо, це навіть одні з її найулюбленіших квітів.