Рубрики: Фото та відео
18.08.2024 13:03

“Щоб Потап не знайшов”: відомий візажист почаклував над образом Насті Каменських. Результат вражає

Відома артистка Настя Каменських вирішила долучитися до інших українських знаменитостей та поекспериментувати зі своєю зовнішністю. Допоміг співачці зірковий візажист Єгор Андрюшин.
Поділитися

Популярна співачка Настя Каменський ніколи не цуралася експериментів з зовнішністю. Сміливий макіяж, відвертий одяг, все це було у досвіді артистки. Проте, Настя ніколи не зачіпала своє дорогоцінне волосся – довгі пишні кучері, це головна візитівка образу зірки. Максимум, що дозволяла собі жінка це перука того ж кольору, або вирівнювання за допомогою стайлера. Проте, цього разу настав час для кардинальних змін.

Для виконання задуманого, Настя звернулася до зіркового візажиста Єгора Андрюшина. Чоловік не перший раз працює зі знаменитостями та знає, як їм догодити. Тож, не дивно, що жінка довірилася його престижному досвіду.

Настя Каменських показала свій оновлений образ від популярного візажиста

В Instagram Андрюшина та Каменських з’явилося спільне відео з зірковим перевтіленням. Для співачки, візажист обрав руду перуку з укладкою а-ля мокре волосся. Яскравий макіяж доповнив образ. “Лисячі очі”, або їх ще називають “очі Клеопатри” зробили погляд артистки дуже виразним. А зелений колір тіней підкреслив одяг зірки.

Настя Каменських показала свій оновлений образ від популярного візажиста

Звісно, ні шанувальники Каменських, ні прихильники творчого візажиста не пройшли повз такого експерименту та поділилися своїми враженнями. Більшість з них залишилися задоволені роботою Єгора, а деякі відмітили, що Настя має неабияку вроду, тож їй личить абсолютно все.

“Каменських гарна дівиця й так. Но твоя майстерність – прекрасна”, “Класний колір волосся. Та її хоч налисо, все одно красуня буде. Мейк – вогонь”, “О мати рідна! Що ти витворяєш! І Каменську замаскував, щоб Потап не знайшов”, “Вау, дуже гарно”, – прокоментували допис підписники.