Рубрики: Новини
20.09.2024 13:17

Ольга Мартиновська провела ніч у полі: зірка “МастерШеф” спала на землі й прокинулася зранку під спів птахів

Ольга Мартиновська вирішила виспатися, як в Раю. Вона розстелила постільну білизну прямо серед поля, добре відпочила і зустріла ранок під спів диких пташок.
Поділитися

Хто ще не знав, є чудовий варіант повного відновлення, як морального, так і фізичного. До того ж, він не потребує багато коштів чи того, аби їхати закордон. Повністю відновити свої сили і своє ментальне здоров’я можна поїхавши і сховавшись від усіх в полі. Те, як дуже класно там можна спати, ночувати, а зранку прокинутися в повному релаксі під спів птахів, показала суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська. Більше того, вона зняла все це на відео і виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зірка телеканалу СТБ не побоялася ні вужів, ні польових гризунів, або ще будь-кого, хто тільки може жити в полі серед бур’яну та “дикої” рослинності. Прямо там вона розстелила постільну білизну, не спальник, а саме білизну, і сповна насолодилася сном серед природи. Для цього вона обрала білизну світло-персикового кольору. А щоб не зголодніти дивлячись на цю гарну білизну, насиченого кольору, Ольга Мартиновська прихопила з собою ще й самі справжні персики. Під постільне вона підібрала такого ж кольору й піжаму-пеньюар.

Для цієї відеороботи Ольга Мартиновська прийняла рішення не робити ніякого макіяжу. На відео вона показала своє справжнє обличчя без краплі гриму. Імовірніше всього, що їй більше всього хотілося бути в першу чергу собою, тим більше серед природи. У природі немає лакшері ресторанів чи високих офісних хмарочосів, є лише те, що може “збудувати” і виростити сама земля. Щире відео судді “МастерШеф” не могло не сподобатися її прихильникам. Воно зібрало майже 6000 вподобайок. А ще безліч коментарів.

“Неймовірно щире, ніжне та чуттєве відео. Ви легка, чарівна та грайлива дівчина. Ви яскравий промінчик! Мимоволі з’являється усмішка, коли дивлюся це відео з Вами. Дякую за це”, – написав один із прихильників знаменитості.