Рубрики: Новини
20.09.2024 19:23

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?
Поділитися

Ім’я Софії Ротару останні 3 роки постійно згадується у різноманітних зіркових інтерв’ю, адже знаменитості діляться своєю думкою на рахунок того, чому співачка не виходить на зв’язок і не бере участь у благодійних концертах.

Але рідна сестра народної артистки Аурелія набагато активніше на даний момент у плані концертної діяльності та активності в медіа, тому жінка навіть встигла дати інтерв’ю, в якому підтвердила, що її племінник Руслан Євдокименко на даний момент знаходиться за кордоном. Примітно, що Софія Михайлівна також засвітилася в Італії.

Ауріка Ротару анонсувала свій виступ на концерті на честь Віталія Білоножка

Ауріка Ротару анонсувала свій виступ на концерті на честь Віталія Білоножка

Тим часом Ауріка Ротару підтримує своїх колег у їхньому бажанні вшанувати пам’ять Віталія Білоножка. 19 жовтня в Палаці “Україна” відбудеться концерт “Мелодія двох сердець”, приурочений до пам’яті народного артиста України Віталія Білоножка.

За повідомленнями ЗМІ, цього вечора глядачі почують композиції, виконані Віталієм Білоножком, у супроводі заслуженого академічного оркестру ансамблю пісні і танцю. Серед виступаючих будуть такі артисти, як Тарас Петриненко, Оксана Білозір, Олександр Пономарьов, Павло Зібров, Ауріка Ротару та інші.

Нагадуємо, що минулого року новина про смерть виконавця приголомшила всю Україну. Зокрема Павло Зібров зізнався, що це стало для нього своєрідним ударом. З Віталієм вони довго дружили та підтримували зв’язок, але останні декілька років ситуація та обставини склалися таким чином, що вони майже не бачилися.

Софія Михайлівна в переліку артистів не зазначена, це означає, що шансів її побачити на даному заході майже немає. Тим паче, що не було жодної інформації про її повернення з Італії до України.

Також варто відмітити, що для концерту збираються здебільшого легенди української естради, а молодих артистів серед них майже немає.