Рубрики: Новини
21.09.2024 12:37

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину: “Мало хто розуміє”

Зірка "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину свого рішення. Що спонукало ведучого раптово покинути батьківщину та поїхати?
Поділитися

Якщо публіка довго не могла з’ясувати, де знаходиться Олег Винник, Влад Яма та інші знаменитості, то з багатьма ведучими такої проблеми не виникало, а все тому, що вони часто зʼявляються у прямому включенні. Єгор Гордєєв відноситься до переліку таких медійників.

І хоча публіка зазвичай вельми болісно реагує на новину про те, що чергова зірка телебачення поїхала за кордон, навіть якщо поїздка носить абсолютно тимчасовий характер, фанати Єгора його здебільшого підтримали. Так, нещодавно ведучий повідомив про те, що виїхав з України.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв розповів, що виїхав за кордон

Єгор Гордєєв розповів, що виїхав за кордон. Ведучий разом з Нелею Шовкопляс у ранковому ефірі

Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свою нову фотографію, на якій постав з бородою та сивиною на щелепах, а у дописі пояснив усю ситуацію, а також поділився своїми черговими роздумами на тему того, наскільки сильно українське суспільство змінилося після 24 лютого, як ця різниця відчувається під час подорожі.

“Закордоном вперше за довгий час побачив очі людей з палітрою дуже різних емоцій і відтінків, яких вже кілька років не бачу в Україні ні в дзеркалі, ні навколо. При тому це незалежно від обставин, у яких перебуває людина в Україні і як з цими обставинами вона працює і їх сприймає. Немає палітри”

При цьому у своїй публікації Єгор не вказав, коли насправді збирається повертатися до України. Окрім того, підписники дали зрозуміти, що далеко не всім стали зрозумілі його думки, а також висновок даних роздумів.

Нагадуємо, що останній місяць Єгор разом з командою та своєю співведучою Нелею Шовкопляс багато подорожували Україною та виходили у прямий ефір з різних точок країни.

Окрім того, цього року знову трансформувався склад ведучих, які працюють у ранковому слоті у будні дні.