“Вони народилися раніше”: Єгор Гордєєв розповів про своє особисте життя і двох дітей, які на нього схожі

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв розповів, чи є в нього родина насправді. Тривалий час зірка взагалі нічого не розповідав про свої романи.

З усіх ведучих Сніданку Єгор Гордєєв найменше говорить про себе та розповідає про особисте життя. Журналіст обожнює обговорювати гостросоціальні теми, ділитися думками на рахунок тих чи інших філософських течій.

За думкою ведучого, є велика кількість неймовірно цікавих тем для дискусій, а тому вважає обговорення приватного життя вельми нудною темою.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв розповів, чи є в нього діти насправді

Єгор Гордєєв показав уламки свого будинку в центрі Києва
 Єгор Гордєєв розповів, чи є в нього діти насправді

В свою чергу Неля Шовкопляс може посміятися над тим, як шанувальники намагаються побачити між ними щось більше, ніж співпрацю та дружбу. Зірка в новому інтерв’ю поділилася своїми спогадами про те, як публіка реагувала на них у період, коли вона тільки потрапила в передачу.

За її словами, Єгору навіть намагалися приписати її двійнят. У коментарях підписники ділилися думками про те, що хлопчики Нелі, які народилися в її шлюбі з Олександром, надзвичайно схожі на ведучого. І мовляв, смішно було від того, що познайомилися вони з Гордєєвим набагато пізніше за появу дітей на світ.

“Вони народилися раніше”, — зі сміхом заявила Неля Шовкопляс.

Єгор як і раніше наполягає на тому, що серйозні стосунки йому будувати не вдається через свою зайнятість та завантаженість.

У свою чергу Неля Шовкопляс зізналася, що їм вдалося побороти разом з чоловіком їхню кризу в стосунках, і зараз вони разом попри те, що 2 роки тому намагалися розлучитися. Зірка не приховує, що в них трапляються сварки та конфлікти, але вони працюють над взаєминами. Тим паче, що Неля також відвідує психотерапевта.

Окрім того ведучі отримали запитання стосовно імовірних ревнощів чоловіка Нелі до Єгора. Шовкопляс розсміялася та зізналася, що він навіть ніколи не читав коментарі від користувачів, а познайомився з ведучим особисто лише нещодавно.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.