Рубрики: Новини
25.09.2024 16:13

Віталій Козловський вперше показав обличчя свого єдиного сина Оскара: дитині співака виповнилося 7 місяців

39-річний Віталій Козловський вперше в житті показав обличчя свого єдиного 7-місячного сина Оскара. На його честь співак випустив пісню та кліп.
Поділитися

Популярний співак Віталій Козловський показав чуттєве відео разом із своєю дружиною та новонародженим сином. Після подій, які розгорнулися в нашій країні з 24 лютого 2022 року, його призвали до лав захисту нашої держави. Вже там 39-річний Віталій Козловський, імовірніше всього, що зустрів своє справжнє та єдине кохання. Адже це перша жінка з якою співак заручився. Сталося це не так давно — у березні цього року. У всякому разі, про це було повідомлено в цей період часу.

Можливо, що пара заручилася й раніше, оскільки дитина в них народилася 25 лютого цього року. На світ з’явився неймовірний хлопчик, якого вони назвали Оскар. Нині Віталій Козловський повідомив, що вперше показує всім обличчя своєї дитини. Він опублікував фрагмент кліпу до нової пісні за участю свого сина. Найголовніші слова, які звучать в пісні, говорять про те, щоб дитина ніколи не знала того, що нині відбувається.

За словами Віталія Козловського, планувалося, що цей кліп мав вийти на півріччя сина. У зв’язку з його службою, зробити це вчасно йому не вдалося. Він був не в дома і фізично не міг завершити цю роботу вчасно. Сьогодні, 25 вересня, Оскару виповнилося 7 місяців і відео було нарешті опубліковано.

 

Випустити даний ролик знаменитість вирішив саме сьогодні, оскільки це велика дата для нього і його сина. І він просто хотів поділитися зі всім світом своєю найбільшою радістю. Також, саме свого сина він вважає своєю найбільшою гордістю. Даний кліп він назвав таким, що буде актуальним завжди.

Віталій Козловський додав, що цей кліп став подарунком для його родини від режисера Макса Сало і продюсера Віталія Денчука. Співак вважає, що коли Оскар виросте, то зможе переглядати це відео. Він бачитиме, яким він був маленьким, а ще — скільки тепла та любові оточували його в той момент.