“Мій янгол”. Віталій Козловський зворушив фото з покійним татом і звернувся до нього: онука так і не побачив

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський зробив публічне звернення до свого покійного батька, який помер декілька років тому. Чоловік так і не дочекався на онука.

Як відомо, Віталій Козловський був набагато ближчий до свого батька, ніж до матері. В останні роки життя чоловіка, він навіть жив разом зі своїм сином. Виходить, що насправді він мешкав разом з сім’єю спадкоємця, адже співак усі ці роки перебував у романі зі своєю піарницею Юлією Бакуменко, яка потім стала його дружиною.

Віталій Козловський вшанував пам’ять свого покійного батька

Батько Віталія Козловського помер на 75-му році життя
Віталій Козловський вшанував пам’ять свого покійного батька

Коли Віталію-старшому було 75 років, він пішов з життя. Для співака це стало серйозним випробовуванням, адже вони на той момент дуже зблизилися. Тоді артист навіть розповів про те, що у його батьків були дуже непрості стосунки. Мовляв, матір не оцінила свого чоловіка і зраджувала йому.

Помітити певну схожість можна не тільки в характерах обидвох Козловськийх, але і в їхній зовнішності. Вони були майже однаковими генетично, і навіть одягалися ідентично.

Нещодавно артист повідомив про те, що одружився і став батьком. Юлія Бакуменко народила своєму обранцю сина. Втім, Віталій-старший так і не дочекався на свого онука, і ніколи не зможу його побачити. У річницю його смерті співак оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до покійного тата, в якому дуже ніжно до нього заговорив.

На зображенні щасливий Козловський святкував з рідною людиною його 74-річчя. Артист зазначив, що вважає свого новонародженого сина Оскара продовженням життя тата.

“Тато, сьогодні тобі 77! Все, що ти бажав, все здійснилося… Люблю тебе! Ти завжди в моєму серці, мій янголе. А тепер я тебе бачу у своєму синочку”, — розчулив артист.

Варто відмітити, що обличчя свого сина Віталій Козловський поки що не показував, але зважаючи на його вислів про схожість з дідом, можна зробити висновок, що хлопчик буде копією батька.

Схожі статті

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.