Рубрики: Новини
25.09.2024 18:09

У Насті Каменських і Ектора Хіменеса-Браво однакова постільна білизна і ще дещо у спальні: випадковість?

У stories Насті Каменських і Ектора Хіменеса-Браво підписники Instagram помітили однакову постільну білизну. Також, в обох випадках на ній спали домашні улюбленці зірок.
Поділитися

Більше доби тому канадський шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен і телеведучий Ектор Хіменес-Браво опублікував світлину своєї спальні в своїй stories у соцмережі Instagram. Він показав, як солодко продовжує спати зранку в своєму ліжку разом із своїми трьома домашніми улюбленими песиками. Більше того, всі побачили його гарну зелено-білу постільну білизну зі зображенням листків домашньої кімнатної рослини пальми.

Сьогодні, 25 вересня, у stories відомої співачки Насті Каменських у соцмережі Instagram помітили фотографію зі зображенням такої ж самої постільної білизни. Тільки на ній спали не песики Ектора, а песик Насті Каменської. Утім, по факту, як улюбленці Ектора сплять в нього вдома на його ліжку, так і улюбленець співачки спить на її постілі. Єдине, що незрозуміло, чому в судді проєкту “МастерШеф” та співачки Насті Каменської однакове забарвлення. Утім факт, лишається фактом, постільна білизна в зірок одна!


Настя Каменських і Ектор Хіменес-Браво показали свої спальні

Нові stories Ектор Хіменес-Браво вже оприлюднив про те, що він би теж міг так гарно лежати на спині, як один із його песиків. Також у нього було велике бажання провести ранок на своєму балконі і просто милуватися природою. Але він почав розшукувати людей, яким потрібен смачний і легкий сніданок. І таких він знайшов на своїй сторінці в мережі. Це його підписники. Сьогодні він показав їм, як приготувати швидкий, легкий і корисний сніданок для їхніх діточок (школярів). Такий сніданок містить чимало вуглеводів і клітковини.

Щоб нагодувати своїх чад таким смаколиком необхідно мати вівсяні пластівці, мед, олію, родзинки, мигдаль, арахіс і фундук. Вівсяні пластівці Ектор Хіменес-Браво змішав із олією та медом. Туди додав горіхи й родзинки. Після того, як все це ретельно перемішав, то поставив запікатися в духовку на 7-10 хвилин при температурі 170 градусів. Подавати такий сніданок також можна з молоком або йогуртом.