Рубрики: Новини
25.09.2024 21:58

Обіцянка, яку він тримає вже 2,5 роки: Андрій Данилко вразив незвичайною клятвою, яку дав не Інні Білоконь

Андрій Данилко вразив незвичайною обіцянкою, яку дав не Інні Білоконь. Він тримає її вже не один рік, і це стало прикладом його відданості та любові.
Поділитися

Лютого 2022-го Андрій Данилко опинився у переліку тих зірок, які почали активно виходити на зв’язок зі своїми шанувальниками і намагалися усіма можливими способами їх підтримати та заспокоїти. Зокрема, артист одразу дав зрозуміти, що він знаходиться в своїй квартирі на Хрещатику, і вперше за багато років не просто показав, як виглядає приміщення, в якому він живе, але і навіть запросив туди журналістів.

З його вікон можна було побачити площу та міські пейзажі, а житло виглядало надзвичайно холостяцьким. Тоді співак з’явився в об’єктиві з медичною маскою на обличчі. У нього ще була віра у те, що все закінчується вельми швидко.

Андрій Данилко розповів про свою незвичайну обіцянку українцям

Андрій Данилко розповів про свою незвичайну обіцянку українцям

Щоб якось заспокоїти, дати надію і навіть привід посміхнутися Андрій Данилко пообіцяв українцям, що не буде знімати медичну маску допоки його країна не переможе. До сьогодні зірка з’являється у кадрі лише з даним атрибутом, а також не виходить на сцену без неї.

Цікаво, що, не дивлячись на незмінний репертуар, Андрій Данилко все ж таки не став заходити далі і змінив костюми на цей період для себе та своєї команди. У травні 2022-го його колектив рушив у великий гастрольний тур, який починався у Прибалтиці, а далі продовжувався у Європі, країнах Близького Сходу і навіть в Сполучених Штатах Америки.

Кожного разу він та його танцюристи виходили до глядачів у чорному одязі. Андрій Данилко пояснив, що таким чином нагадує про привіт, через який він з’явився на тому чи іншому концерті — це благодійна ініціатива, в якої було на меті перш за все допомогти українцям.

Можна сказати, що на цей тур Андрій Данилко поклав своє здоров’я. 2023-го надійшла інформація про те, що Андрій не може співати. Опис симптомів дійсно лякав, а колектив поставив гастролі на паузу. Вже через декілька місяців виснажливий графік був припинений.