Рубрики: Новини
26.09.2024 14:58

Відсвяткувала 49-річчя, а виглядає на 30: Наталія Могилевська розповіла, що п’є для краси та молодості

Наталія Могилевська — одна з небагатьох зірок, яка залюбки демонструє себе справжню, без макіяжу. Цього разу зірка не лише з'явилася без косметики, а й розповіла про напій, який вживає для здоров'я!
Поділитися

Декому вдається зірвати генетичний джекпот та без додаткових зусиль практично до старості вражати молодістю, стрункістю та здоров’ям. Але переважна більшість людей все ж не здатна похвалитися подібним подарунком. Тому для підтримки краси та здоров’я необхідно вживати відповідних заходів. Наталія Могилевська, як у свої 49 років вражає молодістю, розповіла про один зі своїх лайфхаків, які дозволяють їй підтримувати міцне здоров’я.

Для цього вона вживає капустяний квас, який готується дуже просто: у чисту 3-літрову банку накладаються крупно нарізана капуста (900 г) та буряк (300 г). Все це заливається 1.5 л води, закривається марлею та залишається при кімнатній температурі на 4-5 днів. Готовий напій зберігає свою свіжість протягом 4 тижнів. Він поліпшує обмін речовин, слугує додатковим джерелом вітамінів і дозволяє зменшувати прояви стресу.

До слова, активніше піклуватися про здоров’я Наталія почала нещодавно. За свою багаторічну кар’єру співачка регулярно повністю віддавала сили тому, чим займається, мало відпочивала, а тим паче нечасто піклувалася про власне тіло та організм. Тому зараз Могилевська слідкує за власним раціоном та іноді купує вітамінні добавки. Але у першу чергу зірка обирає продукти, в яких міститься багато корисних вітамінів та мікроелементів.

Спортом співачка займається виключно на базовому рівні, але навіть без нього вона виглядає розкішно! Виснажливим тренуванням в залі Наталія надає перевагу часу в родинному колі, де вона відновлюється і фізично, і душевно. Але якщо ваша щоденна фізична активність висока, тоді капустяний квас допоможе вам відновлювати енергію, підтримувати організм вітамінами. А відсутність солі дозволить уникнути високого споживання натрію.