Рубрики: Новини
26.09.2024 18:02

Виглядає крутіше, ніж кума Лорак у Москві: 46-річна Подкопаєва вразила стильними фото у трендовому костюмі

Ці неймовірно красиві кадри були зроблені лише за півгодини перед від'їздом гімнастки Лілії Подкопаєвої з України та відображають не лише момент, а й емоції, що залишилися назавжди.
Поділитися

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка вже багато років живе з сім’єю в Атланті (США), активно виступає на підтримку України у війні з російськими окупантами і бере участь у всіх благодійних заходах, які відбуваються в США. На відміну від своєї куми співачки Ані Лорак, яка продовжує жити в Москві і вважала за краще зробити вигляд, що нічого не відбувається і навіть не наважилася за два з половиною роки вимовити слово “війна”, спортсменка чітко і ясно висловлює свою позицію і час від часу приїжджає в Україну.

Лілія Подкопаєва

Так нещодавно Подкопаєва знову побувала у Києві. Під час візиту спортсменка встигла провести кілька важливих зустрічей, а перед самим від’їздом знялася у неймовірно гарній фотосесії. Про це Лілія розповіла у своєму Інстаграмі.

На фотографіях 46-річна гімнастка постала у стильному костюмі чорного кольору, що складався з прямих штанів та приталеного жакета. Доповнили образ облягаючий топ, прикраси та білі кросівки. Завершенням аутфіту слали красиве укладання та макіяж.

У коментарі Лілія зазначила, що фотографії було зроблено її колегою – гімнасткою, яка стала після завершення спортивної кар’єри професійним фотографом. Усього за 30 хвилин дівчина зробила неймовірно красиві знімки та змогла за допомогою камери передати красу та емоції, які Лілія відчувала цього дня.

Підкопаєва згадала, що багато років тому, коли вона приїжджала до гімнастичної зали, в якій тренувалася її молода колега Яна щоб передати свій досвід, то вони зробили спільне фото, а зараз спортсменка та її учениця виступили у зовсім інших ролях.

“Це так природно, як коло, що замикається, і кожен його новий виток приноситиме нові враження, нові можливості, і ту саму теплоту в серці”, – написала в коментарях олімпійська чемпіонка.