Рубрики: Новини
26.09.2024 19:25

Хвилювання пробігло по моєму тілу: “Холостяк-13” Терен розповів про свою першу зустріч з учасницями шоу

"Холостяк-13" Олександр Терен розповів, що відчув при першій появі жіночих ніг та як почував себе на побаченні одразу ж з трьома дівчатами. Для нього це було щось!
Поділитися

Олександр “Терен” Будько, який став новим героєм романтичного проєкту “Холостяк-13”, розповів свої враження про участь в цьому шоу. А головне про ту кількість різноманітних, цікавих і романтичних побачень, які були в ході цього. Їх всі “Терен” назвав вражаючими, оскільки він нічого абсолютно не знав про жодну з дівчат. Про все це новий “Холостяк” повідомив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За його словами, під час першої зустрічі з учасницями він кожен раз дивувався, коли заходила нова дівчина. Він потрапляв просто в якусь казку, де все було гарно. Утім, робити вибір йому довелося навіть в цей день знайомства з жінками. “Терен” пам’ятає, що коли він тільки встав на місце, де мав зустрічати учасниць, по його тілу “пробігло” хвилювання. До того ж, він не знав точно, коли саме повинна була зайти перша дівчина. Його очікування перервало те, що він почав бачити появу жіночих ніг. Так, першими крізь двері ступили ноги, а потім “зайшла” вся інша частина тіла дівчини. Коли Олександр Будько зустрівся з нею поглядом, його хвилювання почало минати.

“Терен” підкреслив, що з самого початку йому важко було уявити, як він пройде цей шлях “Холостяка”. А потім він сам почав дивуватися своїй впевненості. Вперше в житті він був на побаченнях на яких одразу ж були дві, а то й три жінки. Для нього це був ще той екзамен. “Холостяк” зазначає, що це було дуже складно та незручно. Він порівняв це з наступним відчуттям: “Ніби при батьках тебе запитують: кого ти більше любиш — тата чи маму?”.

 

Поділився Олександр Терен й секретом щодо того, що з кимось з дівчат певний зв’язок у нього з’являвся одразу. А з кимось йому потрібен був час, з деким доводилося прощатися “по швидше”. Тому кожна церемонія троянд була для нього цілим випробуванням. Причина — дати троянди всім він просто не міг. Як відомо, якщо дівчина не отримує троянду від героя, то просто покидає проєкт.

Крім цього, Олександр “Терен” Будько підкреслив, що перебуваючи в цій атмосфері краси, він ставав все ближчим до кожної з дівчат. Насамперед, він запевняє, що був щирим в своїх емоціях та словах. З одними жінками ця щирість надавала можливість зрозуміти, що йому не вдасться побудувати стосунки з кимось конкретно. А з кимось навпаки, він розумів, що це допоможе йому рухатися вперед. Найбільш емоційними під час шоу були саме останні церемонії троянд. Він мусив прощатися з тими, з ким уже була своя певна історія. Прощаючись з тією, або іншою учасницею, він теж почувався кепські.