Після завершення зйомок “Холостяк-13” Олександр “Терен” Будько пішов на “шабашку”: зірці теж зараз важко

"Холостяк" Олександр "Терен" Будько показав, як вміє гарно фарбувати стіни і може підробляти на "шабашках". Зйомки проєкту завершилися і тепер він має більше часу на нову роботу.

В Україні завершилися зйомки вже легендарного реаліті-шоу побачень “Холостяк”, а саме 13-го сезону. Тепер головний герой цього “заїзду” уже всім відомий холостяк Олександр “Терен” Будько почав ходити по “шабашках”. Про це він сам жартома повідомив в своїй stories в соцмережі Instagram. З одного боку Олександр пожартував, а з іншого — на світлині видно, що він дійсно перебуває на будівництві за якимись роботами.

“Терен” показав, як він разом із своїм товаришем знаходиться в якомусь приміщенні, де явно відбуваються ремонтні роботи. Насамперед, фарбування стін у яскраво-червоний колір. Можливо, що це чийсь гараж, або спеціально-відведена локація для майбутніх зйомок. Роботу “Холостяк-13” виконав не всю, адже частина стіни ще лишилася без фарбування. Але чоловіки добре зголодніли і вирішили перекусити та трішки перепочити.

Після зйомок програми "Холостяк-13" Терен пішов підробляти на будівництво
Після зйомок програми Холостяк-13 Терен пішов підробляти на будівництво

Обідав Олександр “Терен” Будько розставивши їжу на стільчику, який був у них замість столу. Усе так, як зазвичай буває на будівництві чи під час проведення ремонтних робіт. Тепер про нового холостяка відомо ще й те, що він дуже господарський. Як потрібно, то і ремонт може зробити. Свою світлину зірка телеекрану підписав коротко і по факту: “На шабашці”. Але де саме це було і чому для стін обрали настільки яскраво-червоний колір, він не розповів. Поки що все це залишиться загадкою.

Як відомо, перші ефіри 13-го сезону програми “Холостяк” українці зможуть побачити вже цієї осені. Коли точно вийде програма, якого числа, ще невідомо. Вже стільки відомо інформації про цього холостяка — захисника, що подивитися зйомки проєкту хочеться багатьом. Як і дізнатися те, чи зміг Олександр “Терен” Будько зустріти своє справжнє кохання на цьому романтичному проєкті. Якщо так, то кого саме, і якою є ця обраниця “Холостяка-13”.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?