Рубрики: Новини
26.09.2024 21:40

“Я розбила серце”. Настя Каменських вразила зізнанням про розставання: Потап вже ніяк не відреагує

Настя Каменських вперше після чуток про завершення шлюбу з Потапом розповіла про кінець стосунків та пояснила, які почуття усвідомила після цього фіналу.
Поділитися

Вже більше двох років Настя Каменських та Потап знаходяться за кордоном. Цікаво, що зірки неодноразово говорили про свої плани виїхати закордон у 2022-у та повністю присвятити свій час популяризації музики співачки на латиноамериканському ринку.

Але здійснити ці плани вдалося лише через рік. І звичайно не обійшлося без критики поведінки артистки, адже на той момент її з чоловіком звинувачували у втечі. Каменських врешті-решт повернулася до України, але Олексій затримуватися в Києві не захотів.

Мало того, парі приписують розлучення. Публіці здається доволі дивним, що вони майже припинили з’являтися разом, не говорять про свою любов і ніби тримаються одне від одного подалі.

Настя Каменських розповіла, як розбила серце колишньому

Настя Каменських розповіла, як розбила серце колишньому

А нещодавно Настя Каменських навіть заговорила про іншого. Мова на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram пішла за колишнього коханого. Пост був доповнений фрагментом нового кліпу, де Каменських постала в міні-сукні на тлі гольф-поля.

“Троянди червоні, фіалки блакитні. Я розбила серце свого екса, але все ще залежна від тебе”, – співає Каменських.

Нагадуємо, що разом з Потапом Настя Каменських насправді близько 10 років. Пара досить довго приховувала свій статус стосунків і не розкривала справжніх почуттів. Ще в 2013-му мережу і поповзли чутки про їхній роман, але тоді в це мало хто вірив. Однак, папараці вдалося отримати знімки під час відпочинку пари в Домінікані, де вони обіймалися і цілувалися.

Приблизно 2016-му пара побралася в Лас-Вегасі на закриті церемонії, а розповіла про своє весілля лише через 4 роки. Лише тоді вони показали публіці свій приватний будинок, сусідів, заговорили про плани на майбутнє, яким, з великої імовірністю, вже не судилося збутися. Подейкують, що зараз Потап зустрічається з Ганною Андрійчук.