“Вагітна” Настя Каменських зробила щире зізнання: “Неважливо хлопчик чи дівчинка. Головне – це наш малюк”

Настя Каменських зізналася, що мріє народити.

Популярна співачка Настя Каменських, яка нещодавно презентувала новий музичний кліп до Всесвітнього дня жінок, зробила ряд відвертих зізнань українському блогеру Олегу Машуковському.

Зізнання про поповнення

Зірка взяла участь в бліц-опитуванні Машуковського, під час якого розповіла про свої мрії.
У розмові співачка зазначила, що не забуває мріяти, як про творчі успіхи, так і про розвиток особистого життя. У музичній кар’єрі головною метою артистки є музична премія “Греммі”. Однак є у неї ще одне заповітне бажання, і це дитина.

Олег зазначив – українці стають більш толерантними, тому людям з нетрадиційною орієнтацією не обов’язково кудись бігти. Їм може бути досить комфортно і в нашій країні. Більш того, навіть батьки поставилися до новини про орієнтацію сина дуже спокійно.

Хлопчик чи дівчинка

Артистка проживає в щасливому шлюбі з музикантом і продюсером Потапом. За словами зірки, вони замислювалися про поповнення в родині, але над ім’ям ще не міркували.

“Якщо чесно, я мрію про дитину. Для мене неважливо, хто це буде: хлопчик чи дівчинка. Головне, що це наш малюк,” – поділилася Каменських.

Нагадуємо, що Олег Машуковський прославився завдяки ролі в серіалі “Київ днем ​​і вночі”, а також уроків з візажу. Тепер Олег просто веде свій блог в Instagram, який так подобається його фанатам. Втім, серед шанувальників є і хейтери. За словами Машуковського, він на них не реагує. Більш того, запевняє – їх насправді не так багато. Навіть під роликом, де хлопець скоїв камінг-аут і зізнався, що він – гомосексуал, хейту було мало.

Схожі статті