Рубрики: Новини
27.09.2024 12:00

“Я так старався і зайшов так далеко”: Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком

Відомий український хореограф Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком. Як саме танцюрист влаштувався у Сполучених Штатах Америки?
Поділитися

Коли мова заходила за відпустку Влад завжди обирав Сполучені Штати Америки. Неважливо, скільки разів він там вже був: його дорога завжди пролягала до Флориди. Тому зовсім не дивно, що для остаточної еміграції він обрав саме Маямі. Зараз разом з дружиною та сином він проживає на узбережжі тихого океану, активно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram позитивний контент та розповідає про те, як йому вдалося адаптуватися на новому місці проживання.

Не варто і казати, що велика кількість підписників зовсім не оцінила такої лінії поведінки артиста. Владу прилітало за все: від втечі до трансляції літнього образу життя.

Влад Яма влаштувався в еміграції зовсім непогано – яхти, пірс і шикарний будиночок

Влад Яма показав розкішне життя в Сполучених Штатах

Однак, він не тільки не вішай носа, але й активно готовий відповідати українцям, котрі діляться з ним тим, які відчуття в них викликають його фото та відео.

На даний момент Влад активно надає викладацькі послуги для всіх бажаючих та навчає у студії бальним танцям. Звичайно, вже ніяку зіркову кар’єру він собі влаштувати не може. Тим паче, що дана ніша вже зайнята іншим українцям США — Максом Чмерковським.

Але Влад, судячи з усього, все зважив, і залишив кар’єру в Києві абсолютно свідомо. За цей час він жодного разу не повертався, хоча і говорить, що неймовірно сумує за Запоріжжям.

Влад Яма показав іншу сторону свого життя в еміграції. Скріншоти особистої сторінки зірки

На його акаунті часто з’являються фотографії змісті, в яких Влад буває. Зокрема, яхти, розкішні маєтки, пляж, а також виставки автомобілей. Як відомо, вони з дружиною обожнюють елітні кари та спорткари.

Цікаво, що власну квартиру хореограф публіці так і не показав. Усе, що стосується його рівня життя в еміграції залишається за завісою таємниці.