“Ця особистість втрачена”: після втечі до США Яма отримав недобру звістку від друзів з України – не чекають

Після переїзду до США Влад Яма отримав недобру звістку від друзів з України. На повернення хореографа вже не чекають. Але прозвучало не тільки це.

За останні 2 з половиною роки Влад Яма почув багато речей про себе від своїх колег. Хтось жорстко розкритикував поведінку танцюриста, хтось навпаки заявив, що не хоче засуджувати. Деякі колеги просто відмовилися коментувати, як наприклад, Олена Шоптенко. А старі друзі взагалі ніяк не відреагували на шалену критику по відношенню до артиста. Наприклад, кум зірки Анатолій Анатоліч заявив, що захищати його не буде.

Але інший приятель хореографа виявився набагато лояльнішим до нього. Так, відомий хореограф у своєму інтерв’ю зізнався, що вважає, що у кожного є свої причини.

Друг Влада Ями висловився про його втечу та ставлення до хореографа

42-річний Влад Яма показав, що насправді він нікуди не тікав з України
Друг Влада Ями висловився про його втечу та ставлення до хореографа

Цікаво, що схожих думкою також свого часу поділився Юрій Горбунов, який заявив, що для хореографа завжди сім’я була найважливішою річчю, а тому він зробив вибір, виходячи з власних пріоритетів. При цьому, він додав, що навряд танцюрист вирішив повернутися додому, адже він завжди хотів приїхати до Сполучених Штатів Америки, але доля складалася інакше до 2022-го.

“З Владом Ямою я був дуже добре знайомий. Не хочу і не буду засуджувати людей, які виїхали з країни. У кожного на те є свої причини. Мене дивує інше: маючи таку аудиторію в соцмережах, вплив на людей, медійність – це все ж можна було б успішно використовувати на користь нашої держави”, – розповів Ілля в інтерв’ю виданню OBOZ.UА.

А от Тімур Мірошниченко публічно засудив свого колегу по цеху і навіть заявив, що це “втрачена особистість”.

Нагадуємо, що Влад неодноразово нарвався на критику зі сторони публіки через свої публікації в соціальній мережі Instagram. Артист часто не добирав час для позитивних фото та відео, а тому отримував негативний відгук від українців, що в цей момент переживали непрості часи. Окрім того, хореограф більше не спілкується з журналістами через хейт в мережі після останнього коментаря Дьоміну.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.