Рубрики: Новини
27.09.2024 14:29

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.
Поділитися

Відома усім із дитинства співачка Аліна Гросу продовжує дивувати своїм життям за океаном у Сполучених Штатах Америки. Вона стала представником української культури у Нью-Йорку, почала ходити на різноманітні заходи, знайомитися й бачитися з американськими політиками. Трішки раніше Аліна Гросу вже зустрілася з мером міста Нью-Йорк Еріком Адамсом. Ділова вечеря на якій було чимало різних вагомих людей із США проходила прямо у мера вдома. Тому Аліна Гросу не просто побувала на заході, а й побачила, як насправді просто і без пафосу живуть закордонні мери різних міст.

Вчора, 26 вересня, Аліна Гросу заявила, що її запросили на ще один публічний захід у Нью-Йорку, де вона також представляла нашу країну в якості представника української культури. У своїй stories у соцмережі Instagram Аліна Гросу заявила, що вона не отримувала ніяку дипломатичну посаду, не стала послом чи амбасадором, як написало чимало ЗМІ. Вона просто представник української культури в США. Під час чергового заходу в Нью-Йорку співачці вручили відповідну нагороду, надали можливість сказати кілька слів, а ще для всіх американських гостей вона виконала пісню.

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном

У своїй stories Аліна Гросу виклала спільне фото разом із президентом Манхеттена Марком Лейваном. Поруч із ним вона була одягнута у дуже довгу та пишу чорну-сукню. Вбрання зірки мало глибокий виріз крізь який можна було розгледіти її гарне бюстьє. З прикрас для цього заходу вона обрала лише один золотий ланцюжок середньої довжини та товщини. Макіяж зробила більше темного і вечірнього формату. Свої очі знаменитість підвела чорною підводкою, а для губ обрала темну-бордову помаду. Тіні для очей Аліна Гросу використала більш темних кольорів.

За словами Аліни Гросу, під час заходу вона спілкувалася з багатьма поважними людьми. Також там було чимало іноземних громадян, які представляли культуру своїх країн. Бачила на заході співачка й різних українців.