Рубрики: Новини
27.09.2024 19:00

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.
Поділитися

Гумористичні формати шоу завжди користувалися популярністю в Україні. Так склалося, що аудиторія з прекрасним почуттям гумору та вмінням посміятися з будь-чого. Але якщо раніше у колективах була зазвичай лише одна жінка, то зараз акторок стає дедалі більше.

Це зумовлено і появою гуморист ок з неперевершеною харизмою і любов’ю аудиторії до їхніх героїнь.

Вікторія Булітко та Яна Глущенко показали, кого з них фанати люблять більше

Вікторія Булітко та Яна Глущенко показали, кого з них фанати люблять більше

Зокрема, Яна Глущенко та Вікторія Булітко вже давно займають цю нішу, і якби вони не намагалися уникнути розмов про конкуренцію між ними, і преса, і глядачі постійно цікавляться, чи дійсно вони не мають таких почуттів одне до одного.

Вікторія Булітко та Яна Глущенко показали, кого з них фанати люблять більше

Примітно, що обидві абсолютно різних типажів зовнішності. Вікторія набагато менша, дуже тендітна та ніжна. Однак, ролі їй часом випадають дуже різні, які навіть не в’яжеться з її зовнішнім виглядом. Натомість Яна часто грає рокових красунь, білявок та жінок з анекдотів.

Коли вони постають на сцені, стає зрозуміло, що вони ніби повні протилежності, полюси. А тому шанувальники в них також відрізняються. Майже неможливо сказати, хто з них користується більшою любов’ю. Адже часто все залежить саме від образу та обставин.

Нагадуємо, що не так давно інша гумористка Ірина Сопонару вийшла заміж. Зірка вперше рушила під вінець і обрала собі в чоловіки громадянина Великої Британії.

На даний момент вона живе на 2 країни, часто з’являється на вітчизняній сцені, а також їздить у Лондон до рідних свого чоловіка. Цілком можливо, що незабаром пара повідомить і про поповнення в сім’ї.

Тим паче, що Ірина з головою пірнула у сімейне життя і все більше демонструє зацікавленість у цього роду цінностях.