“Що скажуть люди”: Вікторія Булітко зізналася, чому не наважувалася на роман зі значно молодшим чоловіком

Комедійна актриса Вікторія Булітко нарешті знайшла своє жіноче щастя. Проте, жінка не відразу змогла з головою зануритися у почуття. Що заважало їй насолоджуватися коханням?

Відома українська акторка, учасниця команди “Дізель шоу” Вікторія Булітко у січні цього року стала нареченою. Прям на день народження її коханий Кирило Попович вручив актрисі коробочку з омріяною обручкою. Поки пара не одружилася, проте започаткувала власний музичний проєкт.

Нещодавно, їх дует METELyK випустив нову пісню. Щоб привернути увагу до своєї творчості та розповісти слухачам про ідею треку, Вікторія вирішила прочинити завісу особистого життя та розповісти, з чим їх довелося зіштовхнутися на початку відносин з Кирилом.

Вікторія Булітко зізналася, чому не хотіла стосунків з нинішнім обранцем
Вікторія Булітко зізналася, чому не хотіла стосунків з нинішнім обранцем

Жінка зізналася, що довго не могла повірити в те, що з нею відбувається. Найбільше її бентежив вік обранця, адже звукорежисер на 16 років молодший за свою кохану. Крім того, вона переживала через людський осуд та не могла наважитися на серйозні стосунки попри сильні почуття. Напевно, життя за вказівкою інших – це найгірше, що може з нами трапитися.

“Вони (стосунки – прим. редакції) бурхливо, пристрасно звалились на мене, ніби водоспад. Таких емоцій я не відчувала. Але різниця у віці, 16 років, і потім що скажуть люди, як будуть дивитися – через це я дуже сильно хвилювалась”, – пояснила Вікторія.

Вікторія Булітко зізналася, чому не хотіла стосунків з нинішнім обранцем
Вікторія Булітко зізналася, чому не хотіла стосунків з нинішнім обранцем

Проте, переборовши власні комплекси та страхи, вона змогла зрозуміти, що кохання стидатися не варто. Потрібно жити своє життя не зважаючи на оточення. Вона рада, що пройшла через це, адже у винагороду отримала прекрасного компаньйона на життя. Сподіваємося, що вже скоро ми зможемо побачити знімки з їхнього весілля, а їхній шлюб дуже дійсно міцним та наповненим радістю.

Схожі статті

Найбагатша учасниця МастерШеф Катя Велика похвалилася талантами маленького сина – “Роздивляємося шедеври”

Найбагатша учасниця "МастерШеф" Катя Велика, яка нещодавно зізналася, що її син розвивається трохи повільніше за ровесників, похвалилася його подарунком. Це було для неї дорожче, ніж діаманти.