Рубрики: Новини
28.09.2024 18:00

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.
Поділитися

Багато років тому Андрій Данилко взяв вельми тривалу творчу паузу. Його кар’єра зупинилася, і здавалося, що Вірка Сердючка має шанс взагалі не повернутися на естраду. Це постійно обговорювалася в шоу-бізнесі, і багато хто ділився думками на рахунок того, що справді стало причиною.

Поговорювали, нібито у Андрія затяжна та глибока депресія, але більш правдивою виглядала версія, яку озвучували наближені до співака. Неодноразово з’являлася інформація, що він сильно хворіє.

Андрій Данилко розповів, яка хвороба роками не давала йому спокою

Андрій Данилко розповів, яка хвороба роками не давала йому спокою

Цей сніжний ком довго збільшувався, але врешті-решт публіка почала звертати дуже пильно увагу на те, як почувається зірка.

Лише після цього Андрій Данилко все ж таки вирішив дати офіційний коментар на даний рахунок. За його словами, уся проблема полягала у зруйнованих циркадних ритмах. А відновити їх надзвичайно важко. Задля цього зірка регулярно з’являвся в санаторії, де в нього є власна палата. Чоловік проходив різноманітне лікування і врешті-решт йому все ж таки вдалося добитися успіху.

За словами Андрія, завдяки цьому він нарешті зміг схуднути, а також став краще спати. Порушення, судячи з усього, сталося через серйозне фізичне навантаження крізь роки, адже Вєрка Сердючка гастролювала дуже багато.

Окрім того, мають місце корпоративи, які зазвичай влаштовуються пізно ввечері, або взагалі вночі. Це також впливає на здоров’я, адже виконавець багато разів не мав можливості відпочити.

А от як казали колеги Андрія стосовно його імовірної депресії, в цьому нібито винні саме росіяни. Ходили плітки, що нібито погане ставлення до артиста, раптові пусті звинувачення на його адресу та бурхлива критика, яка не вщухала роками, дуже підірвала ментальну сторону його здоров’я. Хоча сам Андрій на цей рахунок лише розповів про те, як 2021-го раптом Москва вирішила його повернути на естраду, але він відмовився.