Рубрики: Новини
30.09.2024 22:21

Боб, каре та завивка: зірка МастерШеф Глінська показалася з різними зачісками – на деяких фото не впізнати

Найкрасивіша учасниця "МайстерШеф" Ліза Глінська зацікавила фотографіями, на яких позувала з різними зачісками починаючи від короткого боб, закінчуючи класичним каре із завивкою.
Поділитися

У кожному сезоні “МастерШеф” обов’язково є учасник, який запам’ятався телеглядачам найбільше. У другому сезоні це була Ліза Глінська. Молода дівчина вразила не лише своїми кулінарними здібностями, завдяки яким вона здобула перемогу, а й красою та скромністю. Сьогодні кулінарка, як і всі її колеги, веде соціальні мережі, де із задоволенням ділиться рецептами та розкриває секрети своїх ідеальних десертів. Про особисте життя Глінська майже не розповідає, проте іноді на її сторінці в Інстаграм з’являються дуже цікаві фото.

Так, напередодні Ліза оприлюднила серію знімків, на яких постала з різними стрижками, починаючи від короткого боб, закінчуючи розкішною шевелюрою із завивкою. Зважаючи на все, кадри були зроблені в різні періоди життя кулінарки.

Ліза Глінська з МастерШеф показала, як виглядає з різними стрижками
Ліза Глінська з МастерШеф показала, як виглядає з різними стрижками
Ліза Глінська з МастерШеф показала, як виглядає з різними стрижками

Поекспериментувавши з образами, Ліза зупинилася на стрижці каре. Так, напередодні Ліза Глінська відзначила свій 41 День народження. На честь події зірка “МастерШеф” оприлюднила фото зі своєї нещодавньої фотосесії, на якій позувала в дуже романтичному жіночному образі. На ній була довга сукня в ніжний квітковий принт з відкритими плечима. Доповнили образ зачіска із завитими локонами та трохи помітний макіяж.

Ліза Глінська з МастерШеф показала, як виглядає з різними стрижками

У коментарі Глінська зазначила, що досі не вірить, що їй виповнився 41 рік і зовсім не відчуває “цю цифру”.

“Але вже як є, все моє. Я продовжую життя там де хочу, вдома. Знаходячи краплини щастя в кожному з прожитих моїх днях. Багато хто й досі питає, де я? Я там, де моє серце, де моє коріння та моя любов, у рідному Києві! Вірю в Україну та нашу Перемогу. Вірю в Україні. Вірю в ЗСУ”, – написала Ліза

Дали вона запропонувала всім своїм підписникам, які бажають привітати її з Днем народження, у якісті подарунка,  перерахувати кошти на допомогу українській армії.