“Моє маленьке сонечко…”: у родині екс-судді “МастерШеф” Лізи Глінської велика втрата – це так боляче

Переможниця та екс-суддя "МастерШеф" Ліза Глінська вийшла в ефір і розповіла про сумну подію, що сталася у її родині. Для неї це велика втрата.

Переможниця другого сезону “МастерШеф”, дипломований кулінар-кондитер Ліза Глинська активно веде свій Ютуб-канал та Інстаграм, де ділиться незвичайними та оригінальними рецептами. Про своє особисте життя знаменитість розповідає вкрай рідко і висвітлює лише найгучніші та найзначніші події. Так, напередодні Ліза Глінська оприлюднила пост із серією фотографій, де повідомила про втрату улюбленого домашнього вихованця, який уже став членом її сім’ї – кота на ім’я Джекі. Вона називає її своїм “маленьким сонечком”, “найкращим у світі котиком”.

“Моє маленьке сонечко… мій найкращий у світі котик, мій Джекунько…Ти назавжди в моєму серці. Легких хмаринок, мій малюсік”,- написала Глинська у коментарі.

Нагадаємо, що нещодавно в Мережі почала поширюватися інформація, що Ліза Глінська, яка в 2022 році вийшла заміж за свого давнього приятеля Максима Большакова, чекає на дитину. У коментарі молоду жінку постійно питали, як протікає її вагітність і коли має з’явитися дитина. Однак, Глинська вважала ці питання не коректними і не стала на них відповідати.

Ліза Глінська повідомила про втрату в родині
Ліза Глінська повідомила про втрату в родині

До речі, тема вагітності для 40-річної Лізи Глинської дуже болісна. Ще до участі у “МастерШефі”, будучи в першому шлюбі, кулінарка пережила особисту трагедію – через фатальну помилку лікарів у молодої Лізи з’явилася на світ мертва дитина. Їй знадобилися роки, щоб упоратися з трагедією та відновитися психологічно. Проте шлюб врятувати так і не вдалося. На тлі втрати дитини пара розлучилася. Потім Ліза ще довго не одружувалася, а повністю присвячувала себе розвитку кар’єри. У 2022 році переможниця “МастерШеф” несподівано повідомила, що вийшла заміж.

 

Схожі статті