Рубрики: Новини
02.10.2024 15:42

“Холостяк-13” Олександр “Терен” прагне в депутати: головний герой романтичного шоу виступив із трибуни

Герой нового сезону романтичного проєкту "Холостяк-13" Олександр "Терен" Будько виступив із трибуни, як справжній депутат. Можливо, що тепер, він дійсно хоче здобути мандат.
Поділитися

Герой цьогорічного осіннього сезону романтичного реаліті-шоу проєкту “Холостяк-13” спробував себе в ролі депутата і публічно виступив із трибуни. Мова про Олександра “Терена” Будько, який був захисником нашої країни до тих пір, поки не отримав травму і не лишився обох кінцівок. Утім, навіть це не зламало його. Перше, що він зробив після реабілітації — це створив дуже круте тревел-шоу “Відвал ніг” і почав подорожувати разом із співачкою Мішель Андраде. А потім ще й став героєм проєкту “Холостяк-13”.

У своїй stories у соцмережі Instagram сьогодні, 2 вересня, Олександр Будько повідомив, що спробував себе в ролі депутата. У всякому разі після його виступу за трибуною, де він розповів про безбар’єрність у Києві, йому одразу закинули про те, що він дійсно може бути депутатом. Хоча ще до участі в одному з найвідоміших програм нашої країни, він уже був не лише захисником, але й громадським діячем. В принципі, це дійсно напряму може переплітатися з депутатством. Можливо, що у майбутньому “Терен” і справді стане депутатом.

Холостяк-13 Олександр Терен Будько натякнув, що може бути депутатом

Про що мовляв Олександр Будько, так це про те, що столиці не вистачає безбар’єрності (філософії суспільства без обмежень). Це про те, що кияни повинні мати внутрішню готовність до того, що середовище має бути комфортним для всіх. Насамперед, і для захисників, які повертаються до мирного життя з певними фізичними і обмеженими можливостями. Тому, представники влади мають співпрацювати з громадськістю для того, аби це створити.

Свою світлину біля трибуни сам Олександр Будько підписав наступним чином: “Поговорили (трішки емоційно) про безбар’єрність у Києві”. Поруч із ним там також була присутня Уляна Пчолкіна, яка також є громадською діячкою. Вона дуже сильно підтримує Україну та наших захисників.