Дуже милий і мужній: як з самого ранку виглядає новий герой реаліті-шоу “Холостяк-13” Олександр Терен Будько

Новий Герой реаліті-шоу побачень "Холостяк-13" засвітився в об'єктиві фотокамери незмінного ведучого програми Григорія Решетніка вже з самого ранку!

Хто був уважний, той з самого ранку міг побачити нового Героя реаліті-шоу побачень “Холостяк-13” Олександра Будько, він же “Терен”. Засвітився новий холостяк в об’єктиві камери відомого, постійного і незмінного ведучого цього шоу — Григорія Решетніка. Останній прийшов сьогодні зранку на роботу (після того, як смажив яйця на сніданок) та виклав трохи бекстейджу з підготовки до зйомок “Холостяка”.

Побачити нове шоу на телеекранах українці зможуть вже цієї осені. А поки що триває клопітка робота і зйомки, зйомки, зйомки. Ведучий Григорій Решетнік навіть дружину одну з дітьми на море відпустив. Сам лишився один вдома — бо йому потрібно працювати і ще раз працювати.

Жінкам показали, як виглядає 28-річний Олександр Терен Будько
Жінкам показали, як виглядає 28-річний Олександр Терен Будько

Тож, новий “Холостяк-13” з самого ранку виглядає дуже милим, свіжим і мужнім. Не перед камерами він ходить у звичайній світло-жовтій футболці, яка підкреслює його міцну статуру, та чорних штанях. Красунчик ще той! Ще на короткому stories, яку виклав Григорій Решетнік на своїй сторінці в соцмережі Instagram помітно, що новий Холостяк зранку трохи вже якийсь дуже серйозний. Але це додає ще більшої краси та мужності.

Чого-чого, але сміливості, сили, стійкості та мужності новому “Холостяку-13” Олександру Будько точно не бракує! Адже він у прямому сенсі захисник нашої держави. Його прозвали Героєм нашого часу, бо так воно і є. Не дивлячись на те, що під час своєї служби він втратив обидві кінцівки ніг і нині має протезування, він пройшов складну реабілітацію і не зупинився на шляху до здійснення своїх мрій!

Уже відомо, кого саме “Терен” хоче побачити та віднайти на проєкті “Холостяк-13”. Це має бути жінка, внутрішнім світом якої він буде захоплюватися. Його цікавлять розумні та прогресивні дівчата з якими легко можна спілкуватися. Найбільше йому подобається, коли жінка прагне змін у собі, в суспільстві, прагне бути кращою.

Не менш важливим питанням для військового “Холостяка-13” є те, щоб його майбутня дружина була україномовною, підтримувала Україну, ідею єдності та Соборності нашої держави. Сам він прагне за допомогою цього шоу поринути у нову історію кохання та зустріти свою людину з якою він зможе побудувати сім’ю. Олександру Будько щиро вірить, що на проєкті він зможе зустріти своє кохання.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.