Рубрики: Новини
02.10.2024 17:22

Важливий день для сина Сергія Притули від першого шлюбу: Дмитрик Сергійович приймає привітання

Першому синові відомого телеведучого Сергія Притули виповнилося 16 років. Сьогодні він приймає вітання, а його мама показала, як він нині виглядає.
Поділитися

Син одного з найвідоміших телеведучих України, Сергія Притули, 16-річний Дмитро, сьогодні, 2 вересня, святкує свій день народження. Про це в своїй stories у соцмережі Instagram написав сам шоумен. Він показав старе фото свого сина. На ньому Дмитро ще досить малий, можливо, що йому там років 10, не більше. А потім оприлюднив світлину того, як мати і син разом перебувають у Будапешті (Угорщина). Утім, і ця світлина є досить застарілою, адже зараз Дмитро взагалі високий, стрункий і дуже дорослий юнак.

Як відомо, з самого початку ведучий Сергій Притула був одружений з Юлією Андрійчук із якою він познайомився ще в 2007 році. Це сталося у Тернополі. З часом вони розлучилися. Так, у Сергія Притули від першого шлюбу залишився син Дмитро. На сторінці Юлії Андрійчук у соцмережі Instagram є нове відео і фото того, як нині виглядає перший 16-річний син Сергія Притули. Хлопець уже справжній юнак!

 

За словами Юлії Андрійчук, вона безмежно любить свого сина, може обіймати його крізь відстань і час, а також щиро вітає його з днем народження.

“Бажаю нам із тобою найважливішого, набутися разом”, – повідомила вона.

Крім цього, вона додала, що ніяк не може звикнути до того, що він виріс. Насамперед, він виріс вдвічі від того хлопчика, якого вона і Сергій Притула показали в своїх stories.

Сергій Притула показав, як нині виглядає його перший син
Сергій Притула показав, як нині виглядає його перший син

Крім Дмитра, у Сергія Притули є ще двоє дітей: 7-річна дівчинка Соломія та 3-річна донечка Стефанія. Ці дітки народилися вже в другому шлюбі шоумена, а саме з Катериною Сопельник, яка є родом із Донецька. Сестра другої дружини Притули взагалі є дружиною олігарха-регіонала Віталія Хомутинніка.