Рубрики: Новини
03.10.2024 13:24

Хто живе в двоповерховому будинку Олександра Пономарьова: облаштував собі комфортне гніздечко не сам

Хто насправді живе в двоповерховому будинку Олександра Пономарьова? Співак облаштував собі комфортне гніздечко не сам, і це більше не таємниця.
Поділитися

Олександр Пономарьов дуже довго інтригує публіку своїм особистим життям. Зокрема, неодноразово в мережі з’являлася інформація про те, що в його житті насправді давно з’явилася кохана жінка.

Наприклад, колишня дружина артиста Вікторія Мартинюк якось про говорилося про те, що намагається балансувати взаємини свого сина Олександра з його мачухою. Олександр вже мовчав до останнього, але коли діло прийняло серйозні оберти все ж таки не зміг приховувати правду. Після чуток про те, що в нього з Марією Яремчук, імовірно, народилася дитина, він заявив, що все ж таки в нього є цивільна дружина, і вони давно разом.

Олександр Пономарьов розповів про свою цивільну дружину

Олександр Пономарьов розповів про свою цивільну дружину

За деякими даними, її звуть Наталією, за іншими вказано ім’я Софія. У будь-якому випадку, в шоу-бізнесі давно казали, що вона працює на артиста і виконує роль його концертної директорки. До мережі навіть потрапляли їхні спільні фотографії. І варто відмітити, що не так давно вона була помічена поруч з артистом, що говорить про тривалість їхньої історії кохання.

Олександр Пономарьов розповів про свою цивільну дружину

Нагадуємо, що Олександр Пономарьов був одружений двічі. Спочатку він перебував у цивільному шлюбі з Оленою Миколаївною Мозговою, а пізніше зв’язав своє життя з Вікторією Мартинюк.

В обидвох союзах у пари народилися спільні діти. Олександр Пономарьов виховує сина Олександра, має дорослу дочку Євгенію, а також падчерку Зою. Цю, мовірно, що у нових стосунках нього також могли народитися діти. Зважаючи на таємну ауру навколо цих взаємин, жодна інформація про його сім’ю не вийшла назовні. Ба більше, навіть своє велике інтерв’ю він давав у своєму подвір’ї, не допускаючи журналіста в будинок.

А усі кадри для соціальних мереж зазвичай робляться у його залі, яка нічого не видає про мешканців дому.