Рубрики: Новини
03.10.2024 18:21

Лорак показала доньку, яку “переробила” на повну копію себе – від батька-турка Мурата не залишилося й сліду

Співачка Ані Лорак, яка збирається заміж за свого інструктора з йоги, оприлюднила фотографію 13-річної дочки Софії від турка Мурата Налчаджиоглу, де дівчинка виглядала ровесницею мами.
Поділитися

Днями стало відомо, що новий коханий співачки-зрадниці Ані Лорак – інструктор з йоги Ісаак Віджраку, який тепер працює в її команді, зробив пропозицію артистці. Відео з ресторану, на якому іспанець, ставши на одне коліно, підносить заручне кільце вже з’явилося на сторінці Інстаграм “нареченого”, а потім на зв’язок вийшла “наречена”.

Так, у мікроблозі співачки зненацька з’явилися фотографії з Італії. На кадрах Кароліна позувала сама і разом зі своїм коханим. Де в цей час була її дочка Соня, не відомо. Проте сьогодні, 3 жовтня, Лорак оприлюднила у “сториз” із спільний знімок, який, зважаючи на все, було зроблено напередодні в Москві.

На фото мама та дочка позували на задньому сидінні авто. 46-річна Лорак була у чорній перуці, але більше вразила 13-річна дівчинка, яка на знімку була повною її копією і виглядала ровесницею знаменитої мами. Ймовірно, артистка, яка неодноразово викривали використання фотошопу, захопилася настільки, що не помітила, як перетворила дочку-підлітка на дорослу жінку.

Ані Лорак показала доньку, яка стала повною її копією

Вперше шанувальники звернули на це увагу після того, як у Мережі з’явилися фотографії з Дня народження Соні.

Ані Лорак показала доньку, яка стала повною її копією

Зазначимо, що Соня – єдина дочка Ані Лорак від шлюбу з турецьким підприємцем Муратом Налчаджиоглу, з яким вона розлучилася на початку 2019 року. Причиною розставання, за чутками, стали зради турка, який поки що дружина гастролювала в РФ, непогано проводив час у нічних клубах Києва. Незважаючи на це, парі вдалося зберегти добрі стосунки заради дитини. Зараз Соня більшу частину часу проводить із мамою у Москві, при цьому регулярно зустрічається з батьком на нейтральній території. В Україні Соня вже не була понад три роки.