“Не можу ображатися”: Ігор Кондратюк пройшовся по Ані Лорак і розповів, як насправді ставиться до неї

Популярний український продюсер, який славиться своїми критичними зауваженнями, Ігор Кондратюк прокоментував справу Ані Лорак і розповів, як насправді ставиться до неї.

Ігор Кондратюк ніколи не скупився на критику, де б його про неї не просили. Саме тому його так охоче запрошували на ролі суді у різних шоу, і так само на ролі експерта.

Мало того, зірка славиться своїм надзвичайним інтелектом, ерудованість та глибокими знаннями у багатьох сферах. Саме тому його думка вважається вельми вагомою та гучною.

Ігор Кондратюк розповів, як ставиться до Ані Лорак

Ігор Кондратюк розповів про сварки з дружиною
Ігор Кондратюк розповів, як ставиться до Ані Лорак

Хоча Ані Лорак обговорюють повсюди та завжди, адже ця співачка мала колосальну кар’єру та успіх в Україні, але все одно обрала російську федерацію, де знаходиться далеко не на перших позиціях, Ігор Кондратюк також поділився власним баченням ситуації.

Продюсер не перший, хто каже, що у Кароліни нібито недостатньо інтелекту для того, аби зробити правильний вибір і зрозуміти, куди необхідно рухатися. Однак, його вислів на адресу зірки виявився доволі гострим.

Продюсер підкреслив, що концерти Ані, які вона давала декілька років тому в Україні, носили суто комерційний для неї характер, і нанесли для неї жодної символічності.

“Те, що я бачу – паскудно. Вони виступали від себе, а не від України. І вони не могли не приїхати, бо їх запросив один диктатор, а вони живуть на батьківщині іншого диктатора. І що це не зовсім так, як вони співають. Дві паскудні російські шльо*дри, російські громадянки. Це лайно, яке співає”

Нагадуємо, що Ані Лорак намагалися повернутися на українську естраду 2021-го. Вона дала декілька концертів, але вони зібрали не так вже й багато людей, як очікувалося. Окрім того, Кароліна тоді ж дала велике інтерв’ю Українській журналісті та зізналася, що нібито на батьківщину її дехто не пускає. Тоді аудиторія побачила натяк на Тіну Кароль.

Шанувальники поп-діви цього не оцінили та виправдовували артистку. Пізніше Олег Боднарчук підтвердив, що це була саме Кароль.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.