Рубрики: Новини
06.10.2024 18:00

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.
Поділитися

В українському шоу-бізнесі постійно з’являються нові чутки, а відома виконавиця Тіна Кароль, одна з найбільш обговорюваних зірок, знову опинилася під прицілом журналістів і фанів. Нещодавно співачці приписали роман з 30-річним бізнесменом Юрієм Арошидзе, який мешкає у США та має справу з виготовленням протезів для українських захисників.

Блогер-пліткар Богдан Беспалов першим привернув увагу до цього питання, посилаючись на свої джерела. За його даними, Арошидзе відвідує Україну не лише через бізнес, а й через особисті стосунки. Тіна довго мовчала, але зрештою вирішила прокоментувати ці плітки.

Тіна Кароль прокоментувала чутки про роман з бізнесменом

Під час одного зі своїх концертів вона публічно відповіла на ці здогадки. Вона не лише спростувала плітки, а й показала, що може ставитися до них з гумором, не дозволяючи їм впливати на її емоційний стан.

“Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене поженили. Я кажу, що в “Дії” цього не бачила, тому все підробка. На паркані теж пишуть і там нічого…”, – йдеться у фрагменті відео з виступу, яке одна з шанувальниць опублікувала у TikTok.

Тіна Кароль прокоментувала чутки про роман з бізнесменом

Нагадаємо, після смерті єдиного чоловіка Тіни Євгена Огіра, навколо знаменитості постійно з’являються нові плітки про романи. Так, свого часу їй приписували стосунки то з відомим мільярдером, то з донецьким бандитом. Чи було щось з цього правдою, достеменно не відомо. Проте, найобговорюваніший екранний роман у Кароль був з молдавським мачо Даном Баланом. Попри сподівання шанувальників, їх стосунки виявилися звичайним піар-ходом, аби привернути увагу публіки та ЗМІ.