45-річна Оля Полякова показала, як вітала молодшу дочку з особливим святом: довелося йти вмиватися

Відома співачка Оля Полякова завжди вміла здивувати своїх неординарними вчинками. Цього разу зіркова мама вирішила оригінально привітати свою молодшу доньку з днем народження.

Популярна українська артистка Оля Полякова часто викладає спільні фото з старшою дочкою Машею. Дівчина не соромиться публічності та вже робить перші кроки у своїй музичній кар’єрі. А ось, молода донька не так часто з’являється у фотоблозі зіркової мами. Проте, цього разу, родина вирішила зробити виключення.

У своєму Instagram, співачка опублікувала декілька нових сторіс, на яких показала, як вітали її 13-річну Алісу з днем народження. На честь такого свята зібралася родина та друзі дівчинки. За кадром чути, як Оля та Маша співають для неї традиційне “Happy birthday”. Старша сестра піднесла Алісі тортик, аби та загадала бажання. Що саме попросили дівчинка у долі, залишилося секретом.

Оля Полякова показала, як вітала дочку з особливим святом
Оля Полякова показала, як вітала дочку з особливим святом

Проте, на цьому вітання не завершилися. Подружки дівчинки вирішили зробити її життя максимально солодким, тож штовхнули її обличчям в той самий шоколадний торт. Судячи зі сміху, Аліса була готова до такого розвитку подій, тож ні крапельки не засмутилася.

Оля Полякова показала, як вітала дочку з особливим святом
Оля Полякова показала, як вітала дочку з особливим святом

Нагадаємо, раніше Оля відправила молодшу дитину на навчання за кордон. Проте, Аліса не витримала розлуки з родиною та друзями, тож вмовила маму повернути її додому. Зараз дівчинка навчається в столичній школі з поглибленим вивченням англійської. У свій вільний час, вона захоплюється верховою їздою. Ба більше, Аліса не боїться брудної роботи та сама доглядає за кіньми. Не так давно, Полякова показала, як це відбувається та зізналася, що не очікувала такого від власної доньки. Мати неймовірно пишається нею та робить все, аби її дитина була щасливою.

Схожі статті

Фата, весільна сукня зі стразами і чорні рукавиці: Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Захура

Найбагатша співачка України Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Мохаммада Захура. Як виглядають розкішна весільна сукня та фата артистки?

Ранок починається не з кави, а з палких обіймів: Леся Нікітюк засвітила обранця та похизувалася обручкою

Відома телеведуча Леся Нікітюк завжди воліла не обговорювати своє особисте життя. Проте, нині на неї чекають особливі зміни, якими гріх не поділитися.

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?