“Діти дуже дивують своїми здібностями”: Оля Полякова показала нове захоплення 12-річної доньки Аліси

Відома українська виконавиця розповіла про нове хобі своєї молодшої дитини. Виявилося, що Аліса не тільки чудово їздить верхи, а й не соромиться порпатися у конюшні.

Популярна співачка Оля Полякова має велику садибу та купу худоби. Жінка часто вихваляється своїми козами та власноруч виготовленим сиром. Також, у сімейному гніздечку Олі, є конюшня. Родина часто займається верховою їздою, проте для обслуговування коней у них є найманий персонал.

Молодша донька співачки Аліса здивувала зіркову маму. Полякова помітила, що дівчинка не тільки катається, а й вправно доглядає за тваринами. Проте це, вона розповіла у своєму Instagram.

“Іноді діти дуже дивують своїми здібностями і надбаннями, про які батьки навіть уяви не мають!”, – розповідає виконавиця.

Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки
Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки

На відео Аліса вправно розпрягає коня. Дівчинка не тільки зняла сідло, а й розклала все по місцях, розповіла про спорядження, а на кінець зворушливо поцілувала свого скакуна. Полякова з захопленням спостерігала за діями доньки та не переставала дивуватися її здібностями і знаннями.

“Боже, Аліса, ти це вмієш? Я в шоці. Яка ти молодець! Без роботи не залишишся”, – коментує дії доньки Полякова.

Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки
Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки

На думку співачки, під час виховання важливо давати дітям свободу вибору. Таким чином, вони будуть розвиватися у тій сфері, що їх цікавить. Вірте у своїх нащадків і вони обов’язково вразять вас своїми талантами.

“Головне давати їм свободу обирати те що вони люблять, і тоді не треба заставляти, нагадувати, давити, вони самі вчаться і роблять те що їм насправді подобається!”, – написала співачка.

Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки
Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки

Полякова не контролює своїх дітей. Вона вважає, що її потрібно любити такими, які вони є. А любить ваша донька ляльок, коней, чи вишукані сукні – не важливо, головне, щоб її це подобалося.

“Аліса сьогодні мене здивувала, і це тільки початок! Моя Міша теж дивує, я щаслива мама! Я їх не контролюю, просто люблю!”, – з гордісню підсумувала Оля.

Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки
Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.