Рубрики: Новини
06.10.2024 14:00

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?
Поділитися

Олександр та Ксенія були неймовірною парою, яка надзвичайно всім подобалася. За їхнім особистим життям слідкували безперервно. І хоча часом обидвох це дратувало, вони також зізнавалися, що повністю розуміють це і враховують, що дана увага продиктована їхньою телевізійної діяльністю і тим, що історія їхнього кохання будувалася на очах усієї країни.

Але в якийсь момент все почало руйнуватися, і це не приховалося від очей публіки. Навпаки, фанати першими забили тривогу.

Олександр Еллерт розповів про реакцію на вагітність Мішиної

Олександр Еллерт розповів про реакцію на вагітність Мішиної

Акторка вийшла з даної історії з абсолютною впевненістю у своїх діях. Навпаки, Олександр не хотів розставатися і відкрито говорив про своє бажання помиритися з коханою. Він надсилав їй квіти, продовжував підтримувати і навіть говорив в інтерв’ю, що збирається її повернути.

Зокрема, у розмові з Славою Дьоміним Олександр пролив світло на деякі моменти в їхніх стосунках. Журналіст поцікавився, як би Олександр відреагував на новину про вагітність Ксенії і чи змінило б це щось.

Гуморист впевнено заявив, що це змінило б усе. І він доклав набагато більше зусиль для того, аби зберегти кохання своєї обраниці і не дозволив би їй піти від нього. Варто відзначити, що у зірки вже є дочка від попереднього шлюбу, яку звуть Елею. І він надзвичайно її любить. Це одна з тих рис, яка одразу підкорила Ксенію на шоу, адже вона побачила, яким люблячим батьком являється Олександр.

Але ніякі глубокі почуття не врятували пару від скандалів. А причину іх виникнення Олександр називати відмовився.

“Говорити, що було причиною скандалів, я не буду, але я своїм шляхом і своїми методами постараюсь усе залагодити”, – заявив гуморист.

Зараз вони як ніколи далеко один від одного. Гуморист живе і працює в США, а Ксенія продовжує просуватися тут.