Рубрики: Новини
08.10.2024 07:01

Про їхній зв’язок ніхто не знав: з ким крутили романи Мішель Андраде, Настя Каменських та Володимир Дантес

Не всі знаменитості із задоволенням розповідають про особисте. Наприклад, Дантес, Каменських та Андраде хотіли приховати свої зіркові романи, однак у мережу просочилася правда.
Поділитися

У світі шоу-бізнесу особисті стосунки зірок часто стають предметом уваги публіки, але нерідко такі романи залишаються лише на шпальтах таблоїдів. Деякі стосунки приносять радість і натхнення, а інші завершуються, не витримавши тиску побутом, популярністю, або ж інших факторів. Проте, часто зірки не бажають розкривати особисті таємниці, але й не менш часто, правда випливає.

Володимир Дантес і Світлана Тарабарова

Роман між співаками розпочався під час їхньої участі в проєкті “Фабрика зірок 2”. Вони були молоді й закохані, їхні стосунки здавалися щасливими та перспективними. Тарабарова і Дантес зустрічалися майже три роки, і навіть говорили про весілля. Однак, як зізналася співачка, цей роман виявився далеким від ідеалу.

Дантес розкрив правду про свій зірковий роман

Стосунки стали токсичними, позбавленими взаємної поваги, що й стало причиною їхнього розриву. Світлана відверто розповідала, що в них не було тієї гармонії, яка потрібна для довгострокового союзу, і рішення розійтися було необхідним кроком.

Настя Каменських та Геннадій Вітер

Після того як стосунки Насті Каменських із першим коханням, на ім’я Володимир завершилися, їй почали приписувати роман із телеведучим Геннадієм Вітером. Пару неодноразово помічали разом на публічних заходах, за лаштунками виступів співачки.

Каменських розкрила правду про свій зірковий роман

Він відкрито називав Каменських ніжними словами — “Настьона” та “моя хороша”, що лише підігрівало чутки про їхній роман. Ба більше, говорили про заручення пари. Однак Настя ретельно приховувала своє особисте життя від публіки, тож офіційного підтвердження їхнього зв’язку не було.

Мішель Андраде та Микита Ломакін

Ще однією парою, яка пройшла через роман і розрив, були Мішель Андраде та Микита Ломакін. Вони познайомилися у 2013 році на талант-шоу “Х-фактор”, коли Мішель було 17 років, а Микиті – лише 15. Спочатку їхні стосунки були дружніми, але з часом дружба переросла в романтичний зв’язок.

Мішель Андраде розкрила правду про свій зірковий роман

Роман тривав п’ять років, однак їхні стосунки не витримали випробування ревнощами. За словами Ломакіна, саме він вирішив завершити ці стосунки, оскільки почуття Мішель заважали їм побудувати здоровий і зрілий союз.