Рубрики: Новини
08.10.2024 11:44

У Києві “Холостяк-13” Олександр “Терен” Будько лазить через паркани: зірка пояснив, для чого це робить

"Холостяк-13" Олександр "Терен" Будько хоч і є солідним та порядним чоловіком, але лазить через київські паркани. Зірка розповів, чому пішов на такий крок.
Поділитися

Герой нового сезону романтичного шоу-побачень “Холостяк-13” Олександр “Терен” Будько показав, як він перелазить через паркани в Києві, щоб дуже довго не обходити певні будівлі. Про це він сам повідомив вчора, 7 вересня, в своїй stories у соцмережі Instagram. “Терен” пояснив, що його запросили в гості до новонародженого сина його товариша. Він прийшов на місце, але йти до самого дому було ще далеко. Також, потрібно було обходити і деякі будівлі. Тож він вирішив просто перелізти через паркан і таким чином закрити це питання.

За словами Олександра “Терена” Будько, йому не дуже сильно хотілося обходити, тому він подумав, що краще і легше всього, це просто перелізти через паркан. Що він узяв і зробив. На вулиці вже було досить темно і цього просто ніхто не побачив і не помітив. Лише сам “Холостяк-13” виклав відео своїх пригод до себе в stories. Він підписав усе це наступними словами: “Нічний паркур закрили. Переді мною як раз браму”. Ось і все, таким чином “Терен” максимально скоротив собі шлях.

Холостяк-13 Олександр Терен Будько показав, як долає паркани

Крім цього, новий “Холостяк-13” Олександр “Терен” розповів і про те, що він побував на зйомках програми “Їжа Дурнєва”, автором і ведучим якого є Олексій Дурнєв. Це шоу виходить в соцмережі YouTube. Телеведучий запрошує до себе в гості зірок, щоб дізнатися про їжу все. Цього разу гостем Олексія Дурнєва став “Холостяк-13” Олександр Будько. Разом вони оцінили якість та смак певної їжі. Якої самої і що це взагалі було глядачі зможуть побачити вже тоді, коли відео буде опубліковано на YouTube. Також це шоу передбачає і надання певних відгуків щодо тієї, або іншої їжі. І вже цієї осені українці зможуть побачити новий випуск “Холостяк-13”.