Рубрики: Новини
08.10.2024 11:01

Рік, як померла Ніна Матвієнко: Тоня Матвієнко вперше зізналася, що не могла ходити на кладовище до матері

Ніна Матвієнко — це не просто співачка, а легенда української музики. У перші роковини артистки її єдина донька Антоніна розповіла, чому не могла ходити до матері на місце її спочинку.
Поділитися

Ніна Матвієнко, ікона української музичної та кіноіндустрії, померла 8 жовтня 2023 року, лише 2 дні не доживши до свого 76-річчя. Ця подія стала справжнім ударом для її доньки Антоніни. До річниці смерті мами співачка розповіла шанувальникам про свої емоції. Але зробила вона це не просто дописом, а наче листом до пані Ніни. Тоні все ще важко усвідомити те, що мами більше немає, що не буде обіймів, порад і сімейних вечорів разом.

У своєму зверненні Антоніна пише, що її душевний стан і шок від цієї події майже неможливо передати та пояснити. Його можна порівняти хіба що з відчуттям, яке виникло у всіх людей в різних куточках України наприкінці лютого 2022 року. Тоня зазначає, що вона була вичавлена, наче ганчірка, і відчувала спустошеність. З того моменту життя артистки змінилося назавжди.

Співачка Антоніна Матвієнко зі своєю мамою Ніною

Антоніна зізналася, що спершу не могла ходити на кладовище та прибирати вдома речі пані Ніни. Навіть виходити кудись з дому їй було дуже важко, оскільки всюди люди говорили про смерть Матвієнко, а це сильно зачіпало все ще свіжі рани артистки.

Тоня згадала, що президент посмертно відзначив пані Ніну нагородою “Національна легенда України”. Також артистка розповіла про новини у власному житті. Її спільна дитина з Арсеном Мірзояном Ніна перше заспівала разом з нею на сцені. А Уляна — донька Тоні від попередніх стосунків — щаслива зі своїм коханим Юрою та заснувала власний проєкт.

Антоніна дуже скучила за мамою. Вона хотіла б, щоб пані Ніна була поруч та побачила, який ремонт затіяв вдома Арсен, як зростає її внучка. До річниці смерті Матвієнко сім’я зібралася у тьоті Валі. А ще Тоня планує зробити концерт пам’яті, як мама сказала їй уві сні.